net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Aνετη και ευρύχωρη η σέλα ακόμα και σε μεγάλες αποστάσεις.

Ο χώρος κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενήσει 2 full face κράνη και ένα laptop.

Aνεση-Εργονομία – Premium αίσθηση

Η άνεση που προσφέρει η σέλα είναι υπεράνω κριτικής, καθώς διαθέτει πλούσιο αφρώδες υλικό και στο πίσω σημείο, το σκαλοπάτι που ξεχωρίζει το τμήμα του συνεπιβάτη, στηρίζει τη μέση. Ο χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα με εξέπληξε ευχάριστα και είναι από τους μεγαλύτερους στην κατηγορία. Είναι αυξημένος κατά 18% σε σχέση με αυτόν του 250 και μπορεί να φιλοξενήσει δύο full face κράνη, καθώς και ένα φορητό υπολογιστή!Not bad. 

Η ζελατίνα κάνει καλά τη δουλεία της, όσον αφορά τη προστασία του αναβάτη από τον αέρα, με τυχόν στροβιλισμούς να γίνονται ενοχλητικοί, μόνο όταν κινείστε κοντά στην τελική του ταχύτητα. Ρυθμίζεται καθ` ύψος σε εύρος 50 χιλιοστών και η ρύθμιση μπορεί να γίνει με τη χρήση ενός allen κλειδιού, χωρίς να είναι ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία. Ο αναβάτης έχει και δύο ντουλαπάκια στη διάθεση του που βρίσκονται στο εσωτερικό μέρος της ποδιάς, αν θελήσει να αποθηκεύσει μικροαντικείμενα. Μάλιστα στο αριστερό βρίσκεται μια πρίζα 12V για να φορτίσετε τις ηλεκτρικές σας συσκευές. Οι καθρέπτες βρίσκονται στο ιδανικό ύψος και προσφέρουν ικανοποιητική ορατότητα στον αναβάτη, χωρίς να μειώνουν το οπτικό του πεδίο και χωρίς να τον δυσκολεύουν όταν κινείται ανάμεσα από τα αυτοκίνητα στην πόλη.

Για τον πίνακα οργάνων, οι άνθρωποι της Yamaha διέκριναν ότι οι περισσότεροι αναβάτες είναι παράλληλα και οδηγοί αυτοκινήτων και έτσι έδωσαν μια νότα από 4 τροχούς στο νέο X-MAX 300. Το ταχύμετρο και το στροφόμετρο αποτυπώνονται με αναλογικούς δείκτες και πλαισιώνουν ανάμεσα τους μια οθόνη υγρών κρυστάλλων, με πληροφορίες όπως οδόμετρο, δείκτη καύσιμου, μέση και στιγμιαία κατανάλωση και εξωτερική θερμοκρασία και είναι ευδιάκριτα ακόμα και σε έντονο φως. Ένα ακόμα premium χαρακτηριστικό που διαθέτει το νέο Χ-ΜΑΧ 300, είναι το σύστημα Smart key, που σας επιτρέπει να εκκινήσετε το scooter αρκεί να έχετε το κλειδί σε κοντινή απόσταση, δείγμα πρωτοπορίας στο σχεδιασμό και την τεχνολογία από την Yamaha. 

Στο κέντρο του εσωτερικού της ποδιάς βρίσκεται ένας μεγάλος διακόπτης και καθώς τον στρίβετε σε διάφορες θέσεις, μπορείτε να εκκινήσετε τον κινητήρα ή να ξεκλειδώσετε τη σέλα και την τάπα του ρεζερβουάρ καυσίμων.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ