net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Yamaha X-MAX 300

Σπορ δυναμικός σχεδιασμός, πολυτελής κατασκευή, νέος κινητήρας 300 κυβικών με βελτιωμένες επιδόσεις και οικονομία καυσίμου και μεγάλοι τροχοί που αυξάνουν την ευελιξία και την άνεση, είναι τα στοιχεία που το κάνουν να στοχεύει την κορυφή της κατηγορίας.

 
Η γκάμα της Yamaha των MAX σκούτερ, από 125 έως 530 κυβικά, αντιπροσωπεύει πάνω από το ήμισυ των πωλήσεων scooter της εταιρίας στην Ευρώπη. Αυτή η τάση καθορισμού των best sellers, είχε σημαντική επίδραση στο σχεδιασμό και την τεχνολογία σκούτερ για πάνω από 15 χρόνια. Η τάση της αγοράς θέλει το 72% των πωλήσεων, να είναι σπορ scooter. Η αγορά στους κυβισμούς από 125-300 κυβικά, μεγάλωσε κατά 15% από το 2013, ενώ ταυτόχρονα η ροή των προτιμήσεων τείνει στις premium κατασκευές.

Η Yamaha εκμεταλλεύτηκε όλα τα παραπάνω στοιχεία και η επίθεση της στην ευρωπαϊκή αγορά σκούτερ, συνεχίζεται με την εισαγωγή του νέου X-MAX 300 για το 2017. Το προφίλ των υποψήφιων αγοραστών είναι αναβάτες που ψάχνουν ένα καθημερινό commuter να τους μεταφέρει από το σπίτι στο γραφείο με άνεση και ασφάλεια. Το X-MAX 300 παίρνει τη σκυτάλη από το μακροχρόνιο Yamaha X-MAX 250, το οποίο έχει καταφέρει το εντυπωσιακό νούμερο των 130.000 πωλήσεων στα 11 χρόνια της ιστορίας του. Διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο μονοκύλινδρο Euro 4 κινητήρα, που προσφέρει μεγαλύτερη τελική ταχύτητα και επιτάχυνση από το παλιό 250άρι, παρέχοντας παράλληλα βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου.

Μετακινεί την παράδοση προς τα εμπρός, με μια πιο σπορ σχεδίαση.  Μπορεί να κάνει κάθε μέρα πιο εύκολη, πιο απλή και πιο απολαυστική. Καθώς είναι εξοπλισμένο με τροχούς μεγάλης διαμέτρου και πιρούνι σε στυλ μοτοσυκλέτας, το compact πλαίσιο προσφέρει ευέλικτη σπορ οδήγηση με άνεση επαγγελματικής κατηγορίας, ενώ ο ισχυρός και αποδοτικός νέος κινητήρας Blue Core, προσφέρει τις επιδόσεις που χρειάζεστε για γρήγορες καθημερινές μετακινήσεις ή εξορμήσεις τα σαββατοκύριακα.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ