net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο πίνακας οργάνων διαθέτει μεγάλες ευανάγνωστες ενδείξεις.

Σχεδίαση – Ποιότητα κατασκευής – Θέτει υψηλά στάνταρ

Σχεδιαστικά το νέο  X-MAX 300 δεν ξεφεύγει από τον δυναμισμό που προσδίδει η Ιαπωνική εταιρία στην σειρά MAX. Η εμπρός όψη φέρει δύο κομψούς κεκλιμένους LED προβολείς και η μάσκα έχει σφηνοειδής διάταξη, σχηματίζοντας αιχμηρές γωνίες , θυμίζοντας κάτι από Darth Vader. Στο κάτω μέρος υπάρχει ένα τρίτο κεντρικό φως που ενεργοποιείται όταν ανάβεις τη μεγάλη σκάλα. Τσαμπουκαλεμένο μούτρο που εκπέμπει δυναμισμό και σεβασμό και δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. 

Στο πίσω μέρος, τα φωτιστικά είναι τύπου LED και σε συνδυασμό με τα ενσωματωμένα προειδοποιητικά φλάς, συμβάλλουν στις καθαρές γραμμές της καλλίγραμμης compact σιλουέτας του scooter. Στο επάνω μέρος της μάσκας βρίσκονται δύο προεξοχές, που θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν σαν ενσωματωμένοι καθρέπτες στο επόμενο μοντέλο.Yamaha ακούς; Η πλήρης σειρά LED προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα, όπως αυξημένη φωτεινότητα με μειωμένη ηλεκτρική κατανάλωση και επίσης προβάλει μια κομψή και σύγχρονη εμφάνιση, υπογραμμίζοντας την ποιότητα και την τεχνολογία αιχμής του X-MAX 300. Ο χαρακτηριστικός μπούμερανγκ σχεδιασμός δένει αρμονικά με το σύνολο και δίνει μια ισχυρή και αποφασιστική εμφάνιση, υπογραμμίζοντας τους οικογενειακούς δεσμούς του μοντέλου με το TMAX. 

Η συναρμογή των πλαστικών είναι κορυφαία και δεν αντιμετωπίσαμε τριγμούς ή θορύβους ακόμα και στα πλακόστρωτα στενά της πόλης. Ποιοτικά υλικά σε τιμόνι και διακόπτες, όμορφος διάκοσμος στο εσωτερικό του cockpit και προσεγμένο φινίρισμα, αποπνέουν αέρα πολυτέλειας και προδιαθέτουν ευχάριστα τον αναβάτη, θέτοντας υψηλά στάνταρ στην κατηγορία του. Οι διαθέσιμοι χρωματισμοί είναι Γκρι Ματ, Λευκό και το νέο Μπρονζέ, το οποίο μου άρεσε περισσότερο από τα υπόλοιπα, καθώς συνδυάζει την πολυτέλεια με το δυναμισμό. 
 

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ