• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Yamaha: Δυνατή στο MX... κρατώντας τις αποστάσεις!

Σε μια πολύ διαφορετική χρονιά από κάθε προηγούμενη, η Yamaha κατέκτησε εξαιρετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα Motocross του 2020, με 4 πρωταθλητές και πλασαρίσματα στην 5άδα. Δείτε περισσότερα.

(ακολουθεί δελτίο τύπου Yamaha Μοτοδυναμική)

ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ, ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΒΓΗΚΑΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ

Μια αγωνιστική χρονιά διαφορετική από κάθε προηγούμενη, άγνωστη ως προς το τι θα φέρει, με δυσκολίες, αμφιβολίες, πρωτόγνωρες συνθήκες για όλους, εντάσεις, ανταγωνισμό, εναλλαγές συναισθημάτων, απορίες αλλά και με πολύ θέαμα και συγκινητικές στιγμές ήταν η φετινή χρονιά για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, η οποία ξεκίνησε με αναβολές, ακυρώσεις αγώνων, αλλαγές στις πίστες και στις ημερομηνίες…
Κατάφερε όμως να φτάσει στο τέλος της, γεμίζοντας χαρά, υπερηφάνεια, δικαίωση και επιβράβευση τους αθλητές που έδωσαν σε κάθε έναν από τους 7 συνολικά αγώνες του πρωταθλήματος τη δική τους μάχη, ο κάθε ένας ξεχωριστά και όλοι μαζί σαν ομάδα.

Μια ομάδα που χτίστηκε σιγά σιγά τα τελευταία8 χρόνια με πολλή αγάπη και αμοιβαία συνεργασία. Μια ομάδα που εξελίσσεται μέσα στα χρόνια, αθλητές που ξεκινούν δειλά τα πρώτα τους βήματα με μια μικρή ΜΠΛΕ Yamahaκαι εξελίσσονται σε Πρωταθλητές! Αυτό είναι που μας κρατάει υπερήφανους αλλά συγχρόνως «δεμένους» σε κάθε αγώνα, σε κάθε πρωτάθλημα, σε κάθε επιτυχία αλλά και σε κάθε άτυχη στιγμή.
Μετά το πέσιμο της αυλαίας το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Οκτωβρίου στα Γιαννιτσά, φύγαμε και πάλι με το κεφάλι ψηλά, γεμάτοι εμπειρίες και όμορφες στιγμές, κατακτώντας 4 Πρωταθλήματα και ανεβαίνοντας σε όλα τα βάθρα σε όλες τις κατηγορίες. Κρατήσαμε αποστάσεις, μείναμε ασφαλείς, αγωνιστήκαμε με ασφάλεια..Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και αυτό τελικά φαίνεται στον απολογισμό:

ΜΧ1: ΓιάννηςΤουρατζίδης(#100): 2η θέση - Δημήτρης Μπαξεβάνης (#131): 3η θέση
ΜΧ300: Δημήτρης Μπαξεβάνης (#131):Πρωταθλητής 2020 – Φοίβος Κολιοπάνος (#335): 2η θέση.
ΜΧ2: Ανδρέας Ανδρέου (#101): Πρωταθλητής 2020 - Αντώνης Σάγμαλης (#192):3η θέση.
ΜΧ2Τ:Αντώνης Σάγμαλης (#192): Πρωταθλητής 2020.
OPEN: ΒασίληςΠακαταρίδης (#72):Πρωταθλητής 2020.
ΜΧ85:Δημήτρης Γανωτής (#141): 2η θέση – Ιάκωβος Παπαδόπουλος (#313): 4η θέση
ΜΧ65: Χρήστος-Παναγιώτης Ταμβάκος (#66): 2η θέση
 
Ευχαριστούμε ακόμα μια φορά αθλητές και ομάδες που βρέθηκαν εκεί και κατάφεραν να μείνουν ενωμένοι ως το τέλος τηρώντας παράλληλα τις απαραίτητες αποστάσεις και κανόνες, τους οργανωτές και τις πίστες που μας φιλοξένησαν σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο για τους αγώνες και την κοινωνία. Δεν σταματάμε εδώ! Συνεχίζουμε ακάθεκτοι, μεβασικό σκοπό μας τη μετάδοση της αγάπης για το άθλημα!