O Jonathan Rea στην πίστα της Imola, το 2019.

WSBK: Κι άλλες αλλαγές στο πρόγραμμα

Μια ακύρωση και περαιτέρω μεταβολές συνέβησαν στο πρόγραμμα των World Superbikes, το οποίο πλήττεται σαν αυτό του MotoGP ελέω κορωνοϊού. Δείτε περισσότερα.

Εκτός από το MotoGP, το οποίο πρακτικά δεν έχει ξεκινήσει καν, και το πρωτάθλημα των World Superbikes αντιμετωπίζει τις συνέπειες από την πανδημία του κορωνοϊού.  Όπως είναι γνωστό, μόνο ένα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην διοργάνωση, αυτό του Phillip Island, με τους υπόλοιπους αγώνες να βρίσκονται σε αναγκαστική παύση.
 
Πιο συγκεκριμένα, πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε ότι ακυρώνεται και όχι απλά αναβάλλεται, το αγωνιστικό Σαββατοκύριακο στην Imola, το οποίο θα λάμβανε χώρα μεταξύ 8 και 10 Μαΐου.
 
Επιπλέον, ο αγώνας του Aragon της Ισπανίας μετακινείται προς το παρόν στο Σαββατοκύριακο 29-30 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας του Misano καθορίστηκε ως το προσωρινό φινάλε της διοργάνωσης, στις 7-8 Νοεμβρίου. Ως αναμενόμενη ημερομηνία επανέναρξης της σεζόν καθορίζεται προς το παρόν η 3η Ιουλίου, στο Donington της Αγγλίας, αν φυσικά δεν απαιτηθούν κι άλλες αλλαγές ή αναβολές λόγω COVID-19.