WSBK: Επιστρέφει η Laguna Seca!

Η θρυλική αμερικανική πίστα, θα είναι τελικά μέρος του προγράμματος του 2019 σε μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής! Δείτε περισσότερα…

Όταν πριν λίγο καιρό, σας δημοσιεύσαμε το πρόγραμμα των World Superbikes για το 2019, υπήρχε ένα κενό στην μέση, συγκεκριμένα στις ημερομηνίες 19-21 Ιουλίου. Φαίνεται πως το θέμα πλέον θεωρείται λήξαν, αφού επίσημα η Laguna Seca παίρνει την θέση της… ίδιας, για το πρόγραμμα του ερχόμενου έτους!

Τι έχει συμβεί όμως; Μέχρι πρότινος, γνωρίζαμε ότι η Laguna Seca, η πασίγνωστη πίστα με την εξωφρενικά δύσκολη στροφή «Corkscrew», δεν θα ήταν μέρος του προγράμματος για το πρωτάθλημα και ότι αναζητείτο αντικατάστασή της. Αυτή, ήταν να γίνει από την Νοτιοαφρικανική πίστα Kyalami η οποία θα επέστρεφε στα ημερολόγια των Superbikes μετά από σχεδόν 10 χρόνια. Ωστόσο, ούτε αυτό το σχέδιο δεν ευοδώθηκε.

Κάπως έτσι, η Laguna Seca θα αποτελεί και επίσημα μέρος του προγράμματος εκ νέου, ενώ η διεξαγωγή του αγώνα τοποθετείται στο τριήμερο 12-14 Ιουλίου. Το υπόλοιπο πρόγραμμα των WSBK παραμένει απαράλλαχτο.