Το Voge 525R

To Voge 250RR

Voge: Κατά μέτωπο επίθεση στα Naked/Sportbikes!

Κοιτάζει στα μάτια Ευρωπαίους και Ιάπωνες! Να ανακατέψει την τράπουλα στις street μοτοσυκλέτες θέλει η Voge, καθώς δύο νέες μοτοσυκλέτες βρίσκονται προ των πυλών.

VOGE: 3000DS Με δώρο top case αλουμινίου.

Η Voge έχει ήδη διεισδύσει επιτυχώς στην αγορά μας αλλά και τις αγορές της Ευρώπης, φέρνοντας μια γκάμα street και Adventure μοντέλων στα 300 και 500 κυβικά, όμως έχει γίνει σαφές από πολλαπλά ρεπορτάζ, ότι η εταιρεία θέλει να εξελιχθεί περαιτέρω. Σήμερα, από βρετανικές πηγές, δημοσιεύονται οι φωτογραφίες δύο νέων μοτοσυκλετών της που εμφανίζονται έτοιμες: Την 525R και την 250RR.


To Voge 250RR

To Voge 250RR

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Η πρώτη από τις δύο, η 525R έχει εκ των πραγμάτων μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς απευθύνεται και σε μεγαλύτερο κοινό. Πρόκειται για μια Naked-Street μοτοσυκλέτα, η οποία έχει αρκετές εμφανισιακές ομοιότητες με την 500R, μιας και ουσιαστικά αποτελεί μετεξέλιξη της. Ωστόσο, η πιο επιθετική σχεδίαση της 525R είναι προφανής, με αρκετές διαφορές στις λεπτομέρειες, όπως η ουρά, τα πλαστικά της περιοχής του ρεζερβουάρ αλλά και το καπάκι του κινητήρα στην αριστερή πλευρά. Παρά την ονομασία 525 όμως, ο κυβισμός της μοτοσυκλέτας δεν θα ξεπερνά τα 494 κ.εκ.. Η ισχύς του είναι ένα ακόμα ερωτηματικό, αφού σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το μοντέλο μπορεί να αποδώσει μέχρι και 53 ίππους, όμως ίσως έρθει στην Ευρώπη περιορισμένο στους 47,6 για να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις του διπλώματος A2, αλλά και με το Euro 5.
 
To 525R, ωστόσο, θα είναι βελτιωμένο σε σημεία, αφού θα είναι ελαφρύτερο κατά 10 ολόκληρα κιλά από το 500R (198 αντί 188), ενώ θα εξοπλιστεί και με οθόνη TFT. Μέχρι να μάθουμε όμως περισσότερα για το συγκεκριμένο μοντέλο, ας ρίξουμε μια ματιά στο 250RR. Πρόκειται προφανώς για μια Sport μοτοσυκλέτα με την ανάλογη εμφάνιση, πλήρες «ντύσιμο» και έναν μονοκύλινδρο κινητήρα 248 κ.εκ., με απόδοση 29 (!) ίππων. Οπωσδήποτε, το 250RR απευθύνεται και σε ένα πιο ιδιαίτερο κοινό που δεν… συγκινείται με τις adventure και street προτάσεις.
 
Προς το παρόν, περιμένουμε περισσότερες και κατά το δυνατόν επίσημες πληροφορίες, για το αν και πότε τα μοντέλα θα φτάσουν στην χώρα μας.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »