• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η συμμετοχή στο Vespa Trophy είναι δωρεάν και η διαδικασία εύκολη: εγγραφή, κατέβασμα του Travel Book και έτοιμοι για ταξίδι!

Tελικός προορισμός του Vespa Trophy είναι η Μάντοβα της Ιταλίας, στα πλαίσια του Vespa World Days 2014.

Vespa Trophy 2014

Το ετήσιο Vespa Trophy είναι έτοιμο να αρχίσει. Όλα τα επίσημα Vesp Club έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ταξίδι της μεγάλης παρέας των Vespisti, με τελικό προορισμό τη Μάντοβα της Ιταλίας, για το Vespa World Days 2014.

 
Η εκκίνηση του Vespa Trophy 2014 πλησιάζει! Το tourist trophy των απανταχού φίλων της Vespa διοργανώνεται για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Όλα τα επίσημα Vespa Club μπορούν να συμμετάσχουν, με στόχο να τερματίσουν έχοντας επισκεφθεί όσο το δυνατόν περισσότερα Piaggio Check Points (καταστήματα αντιπροσώπων που συμμετέχουν στη διοργάνωση) και με τη μεγαλύτερη παρέα από Vespa. Η συλλογή των σφραγίδων από τα Piaggio Check Points ξεκινά στις 26/5 και τελικός προορισμός είναι η Μάντοβα της Ιταλίας, στα πλαίσια του Vespa World Days 2014, όπου και θα ανακηρυχτεί νικητής το Vespa Club με το υψηλότερο σκορ.

Η συμμετοχή στο Vespa Trophy είναι δωρεάν και η διαδικασία πολύ εύκολη: εγγραφή στο site www.vespatrophy.com, κατέβασμα του Travel Book και έτοιμοι για ταξίδι! Στην ιστοσελίδα παρέχονται  όλες οι απαραίτητες πληροφορίες και περιγράφεται αναλυτικά ο κανονισμός.

Προσπαθήστε να είστε πολυάριθμοι… θα κερδίσει το Vespa Club με τις περισσότερες συμμετοχές που θα επισκεφθεί όσο το δυνατόν περισσότερα Piaggio Check Points στις περισσότερες χώρες!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή, τις διαδρομές, τη διαμονή σας και το πρόγραμμα εκδηλώσεων της διοργάνωσης Vespa World Days 2014 μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.vespaworlddays2014.it

 

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ