Vasilis Moto Tyres: Οι ειδικοί στα ελαστικά

Vasilis Moto Tyres: Οι ειδικοί στα ελαστικά

Εσύ θα εμπιστευτείς την ασφάλειά σου όπου να`ναι ή θα επιλέξεις τον ειδικό όταν έρθει η ώρα της αλλαγής ελαστικών;

Το κομμάτι των ελαστικών δεν σηκώνει πατέντες και εκπτώσεις. Το σημείο επαφής με την άσφαλτο είναι πολύ μικρό και μόνο αυτό σε κρατάει ασφαλή στις μετακινήσεις σου. Αν σε αυτό υπολογίσεις την κατάσταση των δρόμων, το κρύο και το νερό που έχουν να αντιμετωπίσουν, γίνεται ξεκάθαρο πόσο δύσκολη είναι η δουλειά των ελαστικών. Για τον λόγο αυτό δεν πρέπει να αναβάλλεις την αντικατάστασή τους, όταν έχουν φθαρεί ή όταν έχουν ξεραθεί από την πολυκαιρία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Με τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές όμως πώς μπορείς να επιλέξεις το κατάλληλο για εσένα και τη μοτοσυκλέτα σου σύμφωνα με τις ανάγκες σου και τη χρήση που κάνεις; Χρειάζεσαι έναν εξειδικευμένο και έμπειρο επαγγελματία ο οποίος γνωρίζει σε βάθος το αντικείμενο και μπορεί να σε καθοδηγήσει σωστά. Η πολύχρονη ενασχόληση του Βασίλη Κολυμπιανάκη και της ομάδας του με τους αγώνες μεταφράζεται σε τεχνογνωσία που είναι στην υπηρεσία σου προκειμένου να κυκλοφορείς με ασφάλεια. Στο πλήρως εξοπλισμένο κέντρο ελαστικών θα βρεις τα τελευταία προϊόντα όλων των μεγάλων εταιρειών όπως PIRELLI, METZELER, MICHELIN, DUNLOP, CONTINENTAL, MITAS, BRIDGESTONE και VEE RUBER. Η Vasilis Moto Tyres διατηρεί υψηλό απόθεμα ελαστικών κάθε τύπου και διάστασης, για να μπορεί να εξυπηρετήσει άμεσα κάθε αναβάτη.

Οι υπηρεσίες όμως δεν σταματούν εδώ καθώς oι εξειδικευμένοι τεχνικοί μπορούν να πραγματοποιήσουν βάψιμο, ίσιωμα και ακτινολόγηση ζαντών, μια λεπτή εργασία που απαιτεί μεγάλη ακρίβεια και γνώση. Η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί από τις πίστες και τους αγώνες τους επιτρέπει να πραγματοποιούν και service αναρτήσεων και γνωρίζουμε όλοι πόσο σημαντικές είναι για τη σωστή συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας και την ασφάλεια του αναβάτη. Τέλος, στη Vasilis Moto Tyres θα βρείς αναλώσιμα και ανταλλακτικά όπως τακάκια, δίσκους, γρανάζια, αλυσίδες και άλλα προϊόντα από καταξιωμένους κατασκευαστές όπως AFAM, D.I.D, REGINA, FERODO και άλλους.

Υπηρεσίες:

  • Αλλαγή ελαστικών
  • Service ελαστικών
  • Ακτινολόγηση
  • Φρένα
  • Γρανάζια
  • Αλυσίδες
  • Ίσωμα & βάψιμο ζαντών
  • Service αναρτήσεων

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αναγνώστου Γογονή 155, Χανιά
Τηλ.: 2821071744
Facebook Page