• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Triumph: Δώρο βαλίτσες στα Tiger 800-1200!

 

Αποκτήστε την νέα σας ταξιδιωτική Triumph μοτοσυκλέτα και απολαύστε δώρο το γνήσιο τριβάλιτσο της εταιρείας! Δείτε περισσότερα...

Είστε σε φάση αγοράς νέας τουριστικής μοτοσυκλέτας; Σας αρέσουν οι Triumph και ετοιμάζεστε να επιλέξετε μία Tiger 800 ή 1200; Η νέα προσφορά της Triumph σας ενδιαφέρει! 

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να κάνετε δική σας μία από τις δύο Tiger 800 η 1200 και η Triumph Ελλάδος θα σας κάνει δώρο ένα πολύτιμο, γνήσιο σετ 3 βαλιτσών, αξίας έως 1.800 ευρώ! Διαβάστε και περισσότερα από το επίσημο δελτίο τύπου της εταιρείας, παρακάτω: 

Απόκτησε σήμερα τις εκπληκτικές adventure Tiger 800 & 1200 πλήρως εξοπλισμένες με ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ σύστημα τριών βαλιτσών, αξίας 1.700 & 1.800 ευρώ αντίστοιχα!
 
Ο φυσικός προορισμός των εκπληκτικών adventureμοτοσυκλετών της σειράς Tigerδεν είναι άλλος από το ταξίδι και την περιπέτεια.
 
Θέλοντας να χαρίσουμε στους πελάτες μας αξέχαστες ταξιδιωτικές εμπειρίες και άνετα χιλιόμετρα, προσφέρουμε όλες τις Tiger 800 & 1200 με εντελώς δωρεάνσύστημα τριών γνήσιων εργοστασιακών βαλιτσώνTriumph.
 
Οι γνήσιες βαλίτσες Triumph έχουν εξελιχθεί και δοκιμαστεί επάνω στην ίδια τη μοτοσυκλέτα, με γνώμονα την κορυφαία απόδοση ακόμη και στις πιο ακραίες συνθήκες. Επισκεφτείτε σήμερα ένακατάστημα Triumphή καλέστε στο 2107488251 για να μάθετε περισσότερα.
 
Σημείωση:
Η προωθητική ενέργεια TigerTravel-Ready ισχύει για περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών.

 

 

TRIUMPH - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ