Το νέο Yamaha R7 έφτασε στην Ελλάδα

Το νέο Yamaha R7 έφτασε στην Ελλάδα

Το πολυσυζητημένο μεσαίο supersport της Yamaha είναι ετοιμοπαράδοτο στην Paddock Γκουζιβελάκης.

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Η Yamaha μπαίνει δυναμικά στην κατηγορία των supersport μεσαίου κυβισμού με το πολυαναμενόμενο R7. Εξοπλίζεται με τον κινητήρα CP2, που έχουμε γνωρίσει πολύ καλά από το MT-07. Η ισχύς του ανέρχεται στους 73,4 ίππους/8.750 στροφές και η μέγιστη ροπή φτάνει τα 6,8 kgm/6.500 στροφές, ενώ οι στροφαλοφόρος άξονας παραμένει φυσικά στην crossplane διάταξη των 270 μοιρών. Για το R7, η ECU έχει ανανεωμένες προδιαγραφές και η εξάτμιση είναι νέα, ενώ η χαρτογράφηση ψεκασμού έχει αναθεωρηθεί. Το νέο R7 συμμορφώνεται και με τις προδιαγραφές ρύπων Euro 5. To μοντέλο αποκτά συμπλέκτη ολίσθησης/υποβοήθησης για καλύτερη συμπεριφορά του κιβωτίου στην σπορ χρήση και ελαφρύτερη αίσθηση στη μανέτα κατά 33%, ενώ προαιρετικά μπορεί να εξοπλιστεί με σύστημα Quickshifter.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »



 
Η εμπρόσθια ανάρτηση είναι τύπου USD πιρούνι, στα 41 χιλιοστά διάμετρο με πλήρεις ρυθμίσεις (απόσβεση επαναφοράς και συμπίεσης, προφόρτιση ελατηρίου) που πτοέρχεται από την KYB. Η γωνία κάστερ αναφέρεται στις 23,7 μοίρες, ενώ η Yamaha δηλώνει ότι η κατανομή βάρους εμπρός πίσω είναι στο 51/49 για ιδανική σπορ συμπεριφορά. Παράλληλα, ανασχεδιασμένη είανι και η πίσω ανάρτηση, που ρυθμίζεται σε απόσβεση επαναφοράς και προφόρτιση. Το βάρος της μοτοσυκλέτας ανακοινώνεται στα 188 κιλά, πλήρες υγρών.


 
Στην θέση οδήγησης, χρησιμοποιούνται κλιπ-ον για γνήσια sport αίσθηση και εργονομία, ενώ η σχεδίαση της σέλας έχει μελετηθεί ειδικά σε συνδυασμό με την συνολική εργονομία, για το καλύτερο δυνατό «κράτημα» του αναβάτη στις στροφές και στις επιβραδύνσεις. Οι εμπρός δαγκάνες φρένων αλλά και η τρόμπα, είναι ακτινικού τύπου. Για την απεικόνιση των ενδείξεων, χρησιμοποιείται μια οθόνη LCD υψηλής αντίθεσης, ενώ χρησιμοποιείται και shift light για την εμφάνιση της ιδανικής στιγμής αλλαγής σχέσης. Οι ζάντες αλουμινίου έχουν ελαφρά σχεδίαση, με διαστάσεις ελαστικών 120/70 και 180/55 εμπρός και πίσω αντίστοιχα.

Η Yamaha R7 είναι άμεσα διαθέσιμη στην Paddock Γκουζιβελάκης σε μαύρο και μπλε χρώμα με την τιμή της να έχει διαμορφωθεί στα 9.190 ευρώ.  

Για περισσότερες πληροφορίες:

Έκθεση & συνεργείο: 
Λ. Αθηνών 181, Χαϊδάρι 12461
Τηλ.: 2105818899
e-mail: info@paddock.gr
www.paddock.gr