3 βαλίτσες και συνεπιβάτης

Στόλος 6 μοτοσυκλετών

Σε τελικό στάδιο εξέλιξης

Το F850GS Adventure δοκιμάζεται στην Ελλάδα

Συντάκτης του Moto Τρίτη «έπιασε» μια ομάδα από έξι F850GS Adventure κατά τη διάρκεια δοκιμών επί Ελληνικού εδάφους. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, η μοτοσυκλέτα βρίσκεται στο τελικό στάδιο εξέλιξης.

Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από κινητό τηλέφωνο, αλλά ο φαίνεται ότι η F850GS Adventure έχει πιο φαρδύ και μυώδες φαίρινγκ με μια πιο ψηλή ζελατίνα να φροντίζει για την κάλυψη του αναβάτη από τα στοιχεία της φύσης. Οι μοτοσυκλέτες ήταν εξοπλισμένες με προβολάκια ομίχλης, τα οποία όμως δεν γνωρίζουμε αν θα ανήκουν στον στάνταρ εξοπλισμό, προστατευτικά κάγκελα και αλουμινένιες ποδιές κάτω από τον κινητήρα. Κάποιες από τις μοτοσυκλέτες ήταν φορτωμένες με τρεις αλουμινένιες βαλίτσες και συνεπιβάτη, οπότε δεν αποκλείεται το υποπλαίσιο του Adventure να είναι ισχυρότερο, ώστε να μπορεί να αντέξει το επιπλέον βάρος.

Η F850GS κινείται από έναν δικύλινδρο εν σειρά υδρόψυκτο κινητήρα 853 κυβικών ο οποίος αποδίδει 95 ίππους στις 8.250 σ.α.λ. και 8.4 κιλά ροπής στις 6.000 σ.α.λ. Η βασική έκδοση ζυγίζει 229 κιλά γεμάτη, οπότε περιμένουμε η Adventure να σταματά τη ζυγαριά λίγο πιο ψηλά λόγω του έξτρα εξοπλισμού. Ο στόλος των F850GS Adventure βρίσκεται στη χώρα μας εδώ και μερικές ημέρες πραγματοποιώντας δοκιμές αντοχής κάτι που μας δείχνει ότι το μοντέλο θα βγει σύντομα στην αγορά.