net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το 68% παραδέχεται ότι σπάνια οδηγεί με τα δύο χέρια στο τιμόνι.

To 25% των οδηγών δεν ελέγχουν τους καθρέφτες

Σύμφωνα με την έρευνα της «Accident Advice Helpline» εκατομμύρια οδηγών δεν ελέγχουν πάντα τους καθρέφτες του αυτοκινήτου τους.

 
Από τους 2.025 οδηγούς που ερωτήθηκαν, το 25% παραδέχτηκε ότι δε κοίταξε προσεχτικά τους καθρέφτες, όταν άλλαξε την πορεία του οχήματος. 6 στους 10 πιστεύουν ότι θα αποτύγχαναν στο δίπλωμα οδήγησης, αν έπρεπε να το κάνουν ξανά και το 15% παραδέχτηκε ότι δε βλέπει πάντα τη σήμανση του δρόμου.
 
Η έρευνα έδειξε, επίσης, κάτω από το 50% δεν βάζει χειρόφρενο κάθε φορά που το αυτοκίνητο σταματάει και το 68% παραδέχεται ότι σπάνια οδηγεί με τα δύο χέρια στο τιμόνι. Το 52% των οδηγών πιστεύει ότι λόγω κακών συνηθειών κατά τη διάρκεια της οδήγησης, θα αποτύγχανε σε ένα ενδεχόμενο test οδήγησης.

Σύμφωνα με τον David Carter, εκπρόσωπο της «Accident Advice Helpline», είναι ανησυχητικό  το γεγονός ότι οι ότι περισσότεροι οδηγοί δεν αισθάνονται σίγουροι για τις δικές τους δεξιότητες στο δρόμο. Αντίθετα,  αισθάνονται ότι έχουν αναπτύξει κακές συνήθειες, που θα τους αναγκάσουν να μην περάσουν τη δοκιμασία οδήγησης.

 

 

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ