Χούφτες Winger 3427: Το σωτήριο αξεσουάρ για delivery

Τοποθετούνται σε δευτερόλεπτα χωρίς εργαλεία και προστατεύουν από το κρύο και τη βροχή, ενώ είναι από τις οικονομικότερες χούφτες της αγοράς.

Τα προϊόντα της Winger ταιριάζουν γάντι στα Ελληνικά δεδομένα καθώς συνδυάζουν την αποτελεσματικότητα με την προσιτή τιμή. Αυτό το είχαμε διαπιστώσει πρόσφατα με το αδιάβροχο σετ RS11, ενώ αυτή τη φορά στα χέρια μας έχουμε τις θερμικές χούφτες 3427, τις οποίες παραλάβαμε από την Πατμανίδης Α.Ε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 



Εύκολη τοποθέτηση χωρίς εργαλεία σε οποιοδήποτε δίκυκλο.

Οι θερμικές χούφτες είναι μια ιδιαίτερα διαδεδομένη λύση, αν θέλεις να προστατεύσεις τα χέρια σου από το κρύο και τη βροχή και δεν είναι τυχαίο ότι χρησιμοποιούνται συχνά από τους επαγγελματίες των μεταφορών και τις διανομής που «γράφουν» πολλά χιλιόμετρα καθημερινά. Οι Winger 3427 είναι κατασκευασμένες από πολυεστέρα που θυμίζει έντονα το υλικό κατασκευής των μοτοσυκλετιστικών μπουφάν, οπότε η αντοχή τους στο χρόνο είναι δεδομένη. Σε αυτό συμβάλουν και οι ραφές αφού στα καίρια σημεία είναι όλες διπλές. Αλλες χούφτες χρειάζονται εργαλεία για να τοποθετηθούν, καθώς στηρίζονται στα αντίβαρα του τιμονιού, αλλά η τοποθέτηση στην περίπτωση των Winger είναι εύκολη και δεν χρειάζονται μαστορέματα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις το γκρίπ και τη μανέτα μέσα από τη χούφτα, από τις οπές που υπάρχουν και να τη στερεώσεις στη βάση του καθρέπτη με το πράσινο φωσφοριζέ ελαστικό κορδόνι που διαθέτει. Το κορδόνι αυτό μάλιστα μπορεί να τοποθετηθεί σε τέσσερις διαφορετικές θέσεις πάνω στη χούφτα, ώστε να έρθει ακριβώς στο σημείο που πρέπει. Είναι universal οπότε μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε scooter, παπί ή μοτοσυκλέτα αρκεί βέβαια αυτή να μην έχει εργοστασιακές ή after market χούφτες.
 



Πραγματοποιούν όσα υπόσχονται χωρίς να δυσκολεύουν τον χειρισμό του δικύκλου.

Σκοπός της θερμικής χούφτας είναι να βοηθάει το γάντι στη διατήρηση της θερμοκρασίας και να αποτρέπει το νερό να φτάσει στο χέρι του αναβάτη. Πρακτικά δημιουργεί ένα τείχος προστασίας για τα γάντια και μπορείς να φοράς πιο λεπτά το χειμώνα και να έχεις αποτελεσματικότητα χωρίς να θυσιάζεται η ευκολία χειρισμών, ένας τομέας που πάσχουν τα χοντρά και δύσκαμπτα χειμερινά γάντια. Κατανοούμε ότι πολλοί αναβάτες δεν χρησιμοποιούν γάντια μέσα από τις χούφτες για λόγους πρακτικότητας, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν προτείνουμε κάτι τέτοιο, καθώς τα χέρια είναι εκτεθειμένα σε περίπτωση πτώσης.
Οι χούφτες της Winger έχουν ζεστή επένδυση που θυμίζει fleece, ενώ κλείνουν με δυο κουμπιά στο σημείο του καρπού για ακόμα καλύτερη προστασία. Βέβαια μικρή ποσότητα αέρα νιώθεις να εισέρχεται από εκεί και από τα ανοίγματα του γκρίπ και της μανέτας, αλλά αυτό είναι κάτι που συμβαίνει με τέτοιου είδους θερμικές χούφτες. Σε απευθείας επαφή με το νερό δεν μούλιασαν αμέσως, που δείχνει ότι θα αντέξουν για αρκετή ώρα στη βροχή μέχρι να επιτρέψουν στο νερό να φτάσει στα γάντια. Στο σημείο επαφής με τα κουμπιά του τιμονιού υπάρχει λεπτό ύφασμα τύπου neoprene, χρειάζεται βέβαια λίγος χρόνος προσαρμογής, ιδιαίτερα αν τα κουμπιά είναι πολλά και κοντά μεταξύ τους ή μικρά. Στο εμπρός μέρος κάθε χούφτας υπάρχει το λογότυπο της Winger από ανακλαστικό υλικό που κάνει πιο ορατό το δίκυκλο τη νύχτα. Οι συγκεκριμένες θερμικές χούφτες συνοδεύονται από ένα πρακτικό πουγκί φύλαξης και μεταφοράς.



Η άποψή μας
Οι χούφτες της Winger είναι από τις πιο προσιτές της αγοράς, τοποθετούνται εύκολα στα περισσότερα δίκυκλα και πραγματοποιούν όσα υπόσχονται. Σου επιτρέπουν να φοράς πιο λεπτά γάντια και να έχεις καλή αίσθηση από τα χειριστήρια της μοτοσυκλέτας.
 
Επίσημος εισαγωγέας στην Ελλάδα Πατμανίδης Α.Ε.
Διαθέσιμο από επιλεγμένους συνεργάτες πανελλαδικά.

Προστατεύουν φουλ από το κρύο
Μπορείς να βάλεις πιο λεπτά γάντια
Μπαίνουν – βγαίνουν με μια κίνηση
Έχουν και ανακλαστικά για να φαίνεσαι
Εσύ επιλέγεις χούφτες τον χειμώνα; Ναι ή όχι και γιατί;

 

Ενδεικτική Τιμή: 22 ευρώ

ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΣ 15, 10442, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Ρωτήστε περισσότερα