Το κίτρινο χρώμα στα φερμουάρ κάνει εύκολο τον εντοπισμό τους και δίνει ξεχωριστή εμφάνιση στο jacket.

Στο μανίκι υπάρχει κουμπί που ρυθμίζεται σε 2 θέσεις.

Το χακί με το μαύρο είναι ένας όμορφος συνδυασμός χρωμάτων που δεν συναντάμε συχνά σε μπουφάν και δίνει μια adventure νότα.

Αδιαβροχοποίηση - Προστασία

Το Safari έρχεται εξοπλισμένο με εσωτερική αδιάβροχη επένδυση που αφαιρείται. Είναι πανάλαφρη και μπορείς να την έχεις μαζί σου σε κάποιο σακίδιο ή αποθηκευμένη στη μοτοσυκλέτα ή το scooter ώστε να προστατευτείς από μια ξαφνική μπόρα. Η συγκεκριμένη επένδυση είναι αντιανεμική και αποδείχτηκε πολύ αποτελεσματική το βράδυ που οι θερμοκρασίες ήταν πιο χαμηλές, καθώς δεν χρειάζεται να ντυθείς με πιο ζεστά ρούχα τα οποία θα πρέπει να βγάλεις μόλις κατέβεις από τη μοτοσυκλέτα.

Το επίπεδο ασφάλειας που παρέχει το Safari είναι πολύ υψηλό καθώς διαθέτει αφαιρούμενα προστατευτικά όχι μόνο στους ώμους και τους αγκώνες, αλλά και στην πλάτη, στοιχείο που συχνά απουσιάζει ακόμα και από ακριβότερα μπουφάν. Τα προστατευτικά είναι Level 2 που σημαίνει ότι είναι πιο λεπτά και εύκαμπτα ενισχύοντας τα επίπεδα άνεσης. Αυτό έχει μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστούμε ότι έχουμε να κάνουμε με καλοκαιρινό μπουφάν που είναι πιο λεπτό εξ ορισμού. Για μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τη νυχτερινή οδήγηση υπάρχουν ανακλαστικές λωρίδες της 3Μ στα μανίκια και ψηλά στην πλάτη.
 

Η άποψή μας

Το Safari είναι ένα αποτελεσματικό μπουφάν που θα σε κρατήσει δροσερό και ασφαλή τους ζεστούς μήνες. Τα 120 ευρώ που κοστίζει είναι κάτω από το μέσο όρο των καλοκαιρινών μπουφάν, ενώ έχει χαρακτηριστικά που συχνά απουσιάζουν από πιο ακριβές προτάσεις.

 

Θα το βρείτε διαθέσιμο από το TooFast

Λ. Βουλιαγμένης 583, Αργυρούπολη
Τηλ.: 210-9969793
www.toofast.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ