Θερμομόνωση- αδιαβροχοποίηση

    Το G-ONE είναι αδιάβροχο χάρη στο πατενταρισμένο σύστημα HYDROSCUD, μια τεχνολογία που έχει εξελιχθεί από την Tucano Urbano.  Τα υλικά που συνθέτουν τη συγκεκριμένη μεμβράνη έχουν ειδική επίστρωση που απωθεί το νερό και συνδυάζονται με υδατοστεγείς ραφές. Μετά από συνεχή πίεση νερού χρειάστηκαν 6,5 λεπτά για να περάσει νερό στο εσωτερικό και υπεύθυνο ήταν το διάτρητο τμήμα στο πλάι της παλάμης.

    Καθώς πρόκειται για γάντι 4 εποχών, δεν διαθέτει κάποια θερμική επένδυση στο εσωτερικό, οπότε τα υπόλοιπα υλικά αναλαμβάνουν να κρατήσουν ζεστά τα χέρια του αναβάτη. Η αποτελεσματικότητά του απέναντι στο κρύο δεν μπορεί να συγκριθεί  με ενός χειμερινού γαντιού, αλλά αυτό μπορεί εύκολα να αντισταθμιστεί φορώντας ένα ζευγάρι ισοθερμικά γάντια από μέσα. Σε συνθήκες ψύχους, η θερμοκρασία στο εσωτερικό τους έπεσε κατά 10 βαθμούς σε 3,5 λεπτά, ενώ για να πέσει 20 βαθμούς χρειάστηκαν 11,5 λεπτά.



    Προστασία

    Στις αρθρώσεις και πάνω από τα δάκτυλα υπάρχουν πιστοποιημένα μαλακά προστατευτικά της D3O, μιας εταιρείας που εξειδικεύεται στην προστασία και συναντάμε προϊόντα της σε κράνη, γάντια και προστατευτικό εξοπλισμό στρατιωτών, αθλητών και εργατών. Ένα στοιχείο που δεν είχαμε ξαναδεί σε γάντι είναι το διάτρητο ύφασμα στο πλάι της παλάμης, οι τρύπες που οποίου έχουν ανακλαστικό υλικό και κάνουν πιο ορατό τον αναβάτη τη νύχτα. Επίσης, στο κάτω μέρος της παλάμης υπάρχει ένα λαστιχένιο κομμάτι ανθεκτικό στην τριβή.

    Η άποψή μας

    Τα G-ONE είναι υψηλής ποιότητας και προσφέρουν κορυφαίο χειρισμό και αίσθηση. Με 99 ευρώ αποκτάς ένα πραγματικά adventure γάντι που θα σε συντροφεύει παντού και μπορεί να αντιμετωπίσει τις ξαφνικές αλλαγές του καιρού. Επίσης, το χρησιμοποιείς όλο το χρόνο και εξοικονομείς έτσι τα χρήματα που θα έδινες για δυο ή τρία διαφορετικά ζευγάρια.


    Θα τα βρείτε διαθέσιμα στο κατάστημα Μπαξεβάνης
    Καλλιρρόης 12, Νέος Κόσμος
    ΤΗΛ.  210-9237000
    www.baxevanismoto.com

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ