Test γάντια Segura Tactic: Στρατιωτική εμφάνιση και προστασία

Τα Segura Tactic έχουν κοντή σχεδίαση και «military» εμφάνιση, είναι ελαφριά και ευλύγιστα, συνδυάζουν δέρμα με συνθετικό ύφασμα και έχουν εύκαμπτα προστατευτικά σε πολλά επίμαχα σημεία.

Δοκιμάζουμε τα καλοκαιρινά γάντια Segura Tactic

Μπορεί η Segura να μην είναι αρκετά γνωστή στο ευρύ ελληνικό κοινό, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για την παγκόσμια αγορά, αφού η γαλλική εταιρεία μετράει μία εμπειρία χρόνων στο χώρο της μοτοσυκλέτας, η οποία ξεκινάει πίσω στο 1967. Από τότε, ασχολείται με την ένδυση του αναβάτη χρησιμοποιώντας ως βασικό υλικό δέρματα και υφάσματα, συνδυάζοντας την ποιότητα και την ασφάλεια με την κομψότητα και την όμορφη εμφάνιση. Η γκάμα της Segura απαρτίζεται από μπουφάν, παντελόνια και γάντια ειδικά σχεδιασμένα για τον σύγχρονο αναβάτη. Έτσι λοιπόν, απευθυνθήκαμε στην εταιρεία Spiliotis με σκοπό να διαπιστώσουμε από πρώτο χέρι τα παραπάνω χαρακτηριστικά, παραλαμβάνοντας και δοκιμάζοντας τα ανοιξιάτικα-φθινοπωρινά γάντια Segura Tactic.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ποιότητα – Ανεση

Τα Segura Tactic είναι εμπνευσμένα από τα γάντια που χρησιμοποιούνται σε στρατιωτικές επιχειρήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, σχεδιασμένα έτσι ώστε να προσφέρουν την ίδια δυναμική εμφάνιση, ευελιξία και άνεση, έχοντας όμως την προστασία του μοτοσυκλετιστή σε πρώτο πλάνο. Το μήκος τους είναι κοντό, καλύπτοντας σχετικά την περιοχή του καρπού, ενώ το υλικό κατασκευής τους αποτελείται από ένα συνδυασμό δέρματος και υφάσματος, σε μαύρο και μπεζ χρώμα. Πιο συγκεκριμένα, στην εξωτερική επιφάνεια συναντάμε goat δέρμα μαζί με συνθετικό ύφασμα, ενώ το εσωτερικό της παλάμης είναι εξ ολοκλήρου από δέρμα amara, ένας ειδικός τύπος δέρματος με τραχιά επιφάνεια που προσφέρει καλύτερο «κράτημα» στα grip του τιμονιού. Ανάμεσα στα δάκτυλα, χρησιμοποιείται ύφασμα ελαστάν που συνεισφέρει με τη σειρά του στην περαιτέρω άνεση και στην ευελιξία των κινήσεων, ενώ συμβάλει και στον εξαερισμό των χεριών.

Εργονομία – Πρακτικότητα

Μόλις φορέσεις τα γάντια Tactic της Segura θα διαπιστώσεις πως αγκαλιάζουν το χέρι σου, ενώ θα προτείναμε ένα νούμερο μεγαλύτερο καθώς η γραμμή τους είναι αρκετά στενή. Παρόλα αυτά, το χαμηλό τους βάρος τα κάνει πιο ξεκούραστα στη πολύωρη οδήγηση, ενώ η ευκινησία που προσφέρουν δε συγκρίνεται σε τίποτα με τα βαριά δύσκαμπτα χειμερινά γάντια. Από την άλλη, παρότι τα Segura Tactic ανήκουν στην ανοιξιάτικη - φθινοπωρινή κατηγορία, δε σημαίνει πως δεν μπορούν να φορεθούν και τους καλοκαιρινούς μήνες. Βέβαια, δεν συνίσταται η χρήση τους τις ημέρες του καύσωνα, καθώς δεν διαθέτουν μεγάλη διάτρητη επιφάνεια που να «αφήνει» μεγάλη ποσότητα και ροή δροσερού αέρα να εισέλθει στο εσωτερικό. 

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΘΗΒΩΝ 123, 12136, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Ρωτήστε περισσότερα