Μπορείς να χειριστείς το κινητό σου τηλέφωνο φορώντας τα γάντια χάρη στα έξτρα κομμάτια ειδικού υφάσματος που διακρίνονται στον δείκτη και τον μέσο.

    Θερμομόνωση - αδιαβροχοποίηση - προστασία

    Στο εσωτερικό υπάρχει θερμική επένδυση 90 γραμμαρίων και σύμφωνα με τις μετρήσεις μας σε συνθήκες ψύχους η θερμοκρασία στο εσωτερικό του έπεσε κατά 10 βαθμούς σε 3,4 λεπτά, ενώ 8 κάτι περισσότερο από 8 λεπτά χρειάστηκαν για να πέσει κατά 20. Τα νούμερα αυτά είναι απολύτως φυσιολογικά για ένα mid-season γάντι όπως το Kevin.

    Αυτό που δεν είναι φυσιολογικό είναι οι επιδόσεις του στο κομμάτι της αδιαβροχοποίησης καθώς δεν πήρε νερό στο εσωτερικό του μετά από 15 λεπτά συνεχούς επαφής μαζί του. Οπότε η αδιάβροχή μεμβράνη με την οποία είναι εξοπλισμένο το καθιστά 100% αδιάβροχο.  

    Το Kevin διαθέτει σκληρό προστατευτικό στις κλειδώσεις πάνω από την παλάμη, το οποίο είναι ραμμένο με διπλή ραφή για μεγαλύτερη αντοχή. Η παλάμη είναι ενισχυμένη με έξτρα ύφασμα ανθεκτικό στην τριβή. Θα θέλαμε να υπήρχαν και προστατευτικά στις κλειδώσεις των δακτύλων για ακόμα μεγαλύτερη προστασία.

    Η άποψή μας
    Με όπλα του το ελάχιστο βάρος, την εξαιρετική αίσθηση και την απόλυτη αδιαβροχοποίηση, το Kevin, μπορεί να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά στις απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες της άνοιξης και του φθινοπώρου.

    Διαθέσιμο στο κατάστημα Spiliotis
    www.spiliotis.gr
    Τηλ.: 210-5777906, 210-5763427

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ