«Τελείωσα για τα Moto GP»

Περισυλλογή και βαριές αποφάσεις για τον Scott Redding…Δείτε τι δηλώνει για την καριέρα του.

Τα τελευταία χρόνια έχουν αποδειχθεί αρκετά δύσκολα για τον Scott Redding. Μετά από δύο δύσκολες σεζόν στην Aprilia, που χαρακτηρίζονται από έλλειψη αποτελεσμάτων και πολλά, πολλά νεύρα, ο Redding βρίσκεται χωρίς επαγγελματική επιλογή για του χρόνου, τουλάχιστον στην μεγάλη κατηγορία.

Ο νεαρός ¶γγλος θα βρεθεί εκτός της ομάδας της Aprilia στο τέλος του έτους, καθώς τον αντικαθιστά ο Andrea Iannone, ενώ στην ομάδα έρχεται ο Bradley Smith, ως δοκιμαστής, παίρνοντας μια θέση την οποία εποφθαλμιούσε ο Redding. Ο Βρετανός δήλωσε για τον συμπατριώτη του: «Του εύχομαι τα καλύτερα. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά είναι μια καλή ομάδα από πίσω και δουλεύουν για αυτό που θέλουν να πετύχουν, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό»

Σχετικά με το δικό του μέλλον, ο Redding είπε: «Έχω κάποιες επιλογές, πρέπει να πάρω την σωστή απόφαση. Πραγματικά πρέπει να σκεφτώ για το μέλλον και να βρω ξανά τον εαυτό μου και την δύναμη να κερδίσω. Πρέπει να κάνω ένα βήμα πίσω και να σκεφτώ πως θα πάω μπροστά. Ο χρόνος μου στα Moto GP τελείωσε, πρέπει να το αποδεχθώ και να προχωρήσω αλλού»

Ο Redding λέγεται ότι έχει αρκετές επιλογές, μεταξύ αυτών να αγωνιστεί στα WSBK ή στο βρετανικό BSB, ίσως δε και να επιστρέψει στην Moto2. To τι θα κάνει στο τέλος φυσικά, μόνο ο χρόνος θα το δείξει.