Το Dragster αποτελεί το πρώτο από τα δύο επιπλέον μοντέλα 800 κ.εκ. που αναμένουμε για το 2014, μετά από την ανακοίνωση της MV Agusta στην EICMA. Διαθέτει τρικύλινδρο κινητήρα 800 κ.εκ. και είναι βασισμένο στο Ducati Diavel.
Οι πληροφορίες που έχουμε μέχρι στιγμής για το συγκεκριμένο μοντέλο εξαντλούνται εδώ. Ωστόσο, το βίντεο μας αποκαλύπτει κάποιες ακόμη λεπτομέρειες. Πρώτα απ’ όλα, μπορούμε να δούμε τον χαρακτήρα του – με τις σούζες και τα burnouts που βλέπουμε στο βίντεο, μπορούμε με ασφάλεια να το χαρακτηρίσουμε ως ένα fun bike. Φυσικά, καταφέρνουμε να δούμε περισσότερα και όσον αφορά στην αισθητική του, οπότε μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι πρόκειται για μια πανέμορφη μοτοσικλέτα, στα πρότυπα που μας έχει συνηθίσει η MV Agusta.
Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι πληροφορίες που μας δίνει το βίντεο για τη θέση οδήγησης του Dragster. Το τιμόνι είναι ψηλό και η σέλα μίνιμαλ και σχετικά χαμηλή. Αυτό σημαίνει, ότι σε αντίθεση με το Brutale για παράδειγμα, η θέση οδήγησής του είναι όρθια, προκειμένου να δίνει καλύτερο έλεγχο.
Επιβεβαιώνεται, τέλος, ότι το νέο Dragster διαθέτει traction control (η σχετική ένδειξη φαίνεται στον πίνακα οργάνων), ενώ αναμένεται να διαθέτει ολόκληρο το πακέτο ηλεκτρονικού εξοπλισμού MVICS της MV Agusta.
Από εκεί και πέρα, η δημοσίευση του teaser βίντεο από την MV Agusta δε μπορεί παρά να σημαίνει πως η επίσημη παρουσίαση της μοτοσικλέτας πλησιάζει.



ΚΤΜ 1390 Super Adventure S EVO - Test
Keeway XDV 125 EVO: Πλούσιος εξοπλισμός σε ανταγωνιστική τιμή
Triumph Speed Twin 1200 TFC: Συλλεκτική έκδοση 750 μονάδων με 105 ίππους!
Δοκιμή: Sport-style γάντι RP-5 από την Oxford.
Δεν είναι μόνο η ζέστη: Γιατί οι 35°C στη μοτοσυκλέτα μπορεί να γίνονται 40°C
Kove 650 RR: Με 123 ίππους και βλέψεις για το Παγκόσμιο Supersport το 2027
30 χρόνια MotoΤρίτη: Γιορτάζουμε και σας χαρίζουμε δύο μοντέλα της ASUS
Διακοπές με μοτοσυκλέτα: Τα 6 πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν ξεκινήσεις
Καύσωνας και μοτοσυκλέτα: Γιατί ο καφές και η μαύρη σοκολάτα μπορούν να βοηθήσουν
mototriti.gr | Ταυτότητα
Επωνυμία Επιχείρησης: AUTO ΤΡΙΤΗ ΑΕ
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Αμαρουσίου 14 - Νέο Ηράκλειο, Τ.Κ. 141 22
Νομική Μορφή: ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Α.Φ.Μ.: 998384177
Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ
Στοιχεία Επικοινωνίας:
E-mail: [email protected]
Τηλέφωνο: 211 1085500
Ιστοσελίδα: www.mototriti.gr
Διοικητικά Στελέχη
Ιδιοκτήτες & Κύριοι Μέτοχοι: Δανάη Τριανταφύλλη Δάφνη Τριανταφύλλη
Νόμιμος εκπρόσωπος - Διευθυντής: Νίκος Καρανάσιος
Διευθυντής σύνταξης: Παναγιώτης Σιώπης
Διαχειριστής ονόματος τομέα: ΑUTO ΤΡΙΤΗ Α.Ε.