Ανοδική εμφανίζεται η τάση της αγοράς μοτοσυκλέτας και για τον μήνα Νοέμβριο, παρά τις δυσκολίες.

Ταξινομήσεις Νοεμβρίου: Η άνοδος συνεχίζεται

Ξεκάθαρη είναι η ανοδική τάση της αγοράς μοτοσυκλέτας στην χώρα μας, που δεν δείχνει να επηρεάζεται από την πανδημία και το lockdown. Δείτε τι ανακοίνωσε ο ΣΕΑΑ για τα δεδομένα Νοεμβρίου.

Η αγορά μοτοσυκλέτας βρίσκεται σε άνοδο και αυτό είναι πλέον αδιαμφισβήτητο. Ούτε lockdown, ούτε πανδημία δεν επηρεάζουν, από ότι φαίνεται, την επιθυμία του Έλληνα να μετακινείται  σε δύο τροχούς και τα δεδομένα του ΣΕΑΑ για τις ταξινομήσεις. Πιο συγκεκριμένα, ο Σύνδεσμος κοινοποίησε τα «νούμερα» Νοεμβρίου τα οποία είναι ενθαρρυντικά.
 
Πιο συγκεκριμένα, εντός του Νοεμβρίου ταξινομήθηκαν 2.362 δίκυκλα, τα οποία είναι κατά 7% περισσότερα από τα 2.207 του Νοεμβρίου του 2019. Και αυτά, σε έναν μήνα ο οποίος σχεδόν στο σύνολο του χαρακτηρίζεται από απαγόρευση κυκλοφορίας και lockdown επηρεάζοντας προφανώς τον τρόπο λειτουργίας της αγοράς. Ωστόσο, δεν επηρέασε από ότι φαίνεται τις επιθυμίες των αναβατών, οι οποίοι αναζητούν την προσωπική, εύκολη, οικονομική και πάνω από όλα ευχάριστη μετακίνηση με μοτοσυκλέτα.
 
Στα δεδομένα 11μήνου, οι μοτοσυκλέτες σημειώνουν πάντως μια ελαφρά πτώση -9,5% στο σύνολο, αφού από τον Ιανουάριο μέχρι το τέλος Νοεμβρίου ταξινομήθηκαν 33.396 δίκυκλα, σε σχέση με τα 36.918  του αντίστοιχου διαστήματος πέρσι.
 
Αναμένονται και τα αναλυτικότερα στοιχεία, ανά μοντέλο και εταιρεία.