Τα κλειδιά της πόλης στον Rossi

Τα κλειδιά της πόλης στον Rossi

O Valentino Rossi θα τιμηθεί στην πατρίδα του, παραλαμβάνοντας τα κλειδιά της Tavullia. Η τελετή έχει προγραμματιστεί για τις 19 Μαΐου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Tavullia Vale.

O Rossi θα έχει τα κλειδιά της γενέτειρας του

Μια σημαντική αναγνώριση της πορείας του Rossi στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, θα λάβει χώρα τον Μάιο στην πόλη που γεννήθηκε. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η δήμαρχος του δήμου, Francesca Paolucci, έκανε μια ανάρτηση στην οποία ευχαριστεί τον Valentino Rossi για τα επιτεύγματά του στη μοτοσικλέτα, αιτιολογώντας στη συνέχεια τη διάκριση που θα του απονεμηθεί:
 
« Ευχαριστούμε, Rossi, που μας προκάλεσες απερίγραπτα συναισθήματα για περισσότερα από 25 χρόνια καριέρας. Για να έρθουν εκατομμύρια άνθρωποι  πιο κοντά σε ένα υπέροχο άθλημα όπως η μοτοσυκλέτα και να μας κάνεις ακόμα πιο περήφανους που είμαστε Ιταλοί. Θέλουμε να ακουστεί το όνομα της Tavullia σε όλο τον κόσμο. Για αυτούς και άλλους λόγους, αποφασίσαμε, μαζί με την Περιφέρεια Marche, να σας ευχαριστήσουμε με μια επίσημη τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου στην πόλη σας. Μαζί με αρκετούς φίλους θα σας δώσουμε τα κλειδιά της πόλης. Θα είναι η εικονική αγκαλιά της κοινότητάς μας και εκατομμυρίων θαυμαστών σε όλο τον κόσμο».
 
 
Το όνομα του Rossi έχει γράψει ιστορία και θα συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμη. Ο γνωστός σε όλους «Γιατρός», aαποτελεί ίνδαλμα για όλους τους Ιταλούς που ασχολούνται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και όχι μόνο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »