Sunra Crystal 2

    Sunra Crystal 2

    Το Sunra Crystal συνδυάζει τις vintage γραμμές με τη σύγχρονη τεχνολογία, διαθέτοντας παράλληλα και τη δυνατότητα μεταφοράς 2 ατόμων, καθώς χάρη στον brushless κινητήρα 3000 Watt -μέγιστης ροπής 64Nm-, είναι από τα ισχυρότερα ηλεκτρικά scooter που μπορείς να οδηγήσεις με δίπλωμα μοτοποδηλάτου (ΑΜ). Ευέλικτο, με ποιοτική κατασκευή και πλούσιο εξοπλισμό, έχει ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι αν θέλεις να μειώσεις στο ελάχιστο το κόστος μετακίνησης στην πόλη και να προσθέσεις ξεχωριστό στιλ σε κάθε σου διαδρομή.

    Τελική 45χλμ/ώρα και δυνατότητα τοποθέτησης δεύτερης μπαταρίας



    Το Sunra Crystal 2 παρέχει δύο mode λειτουργίας, αφού ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ Eco και Fast που διαφέρουν ως προς την απόκριση του γκαζιού και την τελική ταχύτητα η οποία περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 30 και 45+ χλμ./ώρα αντίστοιχα. Η τροφοδοσία του ηλεκτροκινητήρα με ρεύμα γίνεται απο μια μπαταρία λιθίου, η οποία είναι αποσπώμενη για να μπορείς να τη φορτίζεις οπουδήποτε υπάρχει οικιακή πρίζα (μια πλήρη φόρτιση ολοκληρώνεται σε 4-5 ώρες). Η αυτονομία αγγίζει τα 58 χιλιόμετρα βάση έγκρισης τύπου, αλλά υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης δεύτερης μπαταρία για διπλάσια αυτονομία.
    Χάρη στο σύστημα EBS κατά την επιβράδυνση παράγεται ενέργεια που διοχετεύεται στην μπαταρία, ενώ το σύστημα BMS (Battery Management System) φροντίζει για προστασία απο υπέρταση, υπερφόρτιση και βραχυκύκλωμα, ώστε η θερμοκρασία της μπαταρίας να παραμένεις σε φυσιολογικά επίπεδα για μεγαλύτερη μακροζωία.

    Η άνεση σε πρώτο πλάνο



    Η σέλα του Crystal 2 διαθέτει πλούσιο αφρώδες ενώ ο συνεπιβάτης έχει στη διάθεσή του ένα αναπαυτικό μαξιλαράκι πλάτης, αναδιπλούμενα μαρσπιέ και χειρολαβές για την άνετη παραμονή του. Ο εξοπλισμός είναι πλούσιος για τα δεδομένα της κατηγορίας αφού περιλαμβάνει ευανάγνωστη LCD οθόνη (με ταχύμετρο, ένδειξη επιλεγμένου mode, επίπεδο φόρτισης μπαταρίας, ολικό και μερικό χιλιομετρητή), cruise control, πλαϊνό και κεντρικό σταντ, καθώς και εργοστασιακό συναγερμό, ενώ τον τομέα της πρακτικότητας ενισχύουν το επίπεδο πάτωμα, ο χώρος για τα μικροπράγματα κάτω από τη σέλα με θύρα USB, ο γάντζος στην ποδιά και η παγουροθήκη. Στον extra εξοπλισμό διατίθενται σχάρα καθώς και βαλίτσα. Εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας LED, όπως και τα φλας που είναι ενσωματωμένα στα πλαστικά, ενώ οι χρωμιωμένες λεπτομέρειες δίνουν μια Vintage νότα

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

    Σελίδα 1Τα καλύτερα ηλεκτρικά scooter για δίπλωμα μοτοποδηλάτου
    Σελίδα 2Daytona Edison 50 LX
    Σελίδα 3ESF S3
    Σελίδα 4Keeway E-ZI Mini
    Σελίδα 5NIU UQi GT Extended Range
    Σελίδα 6Piaggio 1
    Σελίδα 7Sunra Crystal 2
    Σελίδα 8Super Soco CUx
    Σελίδα 9Wheel n Water e2go

    DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA

    ESF: Scorpion NFC το νέο best seller.