net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Έκθεση με θέμα 100 Χρόνια Μοτοσικλέτα θα πραγματοποιήσει εντός του Moto Scooter Festival (4-7 Απριλίου), η Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας.

Tα «Κλασικά» στο Scooter Moto Festival!

Δυναμική «θεματική» παρουσία θα έχει η Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας στο Scooter Moto Festival που διοργανώνεται στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, στις 4-7 Απριλίου.

 
Ειδικότερα, όπως μας πληροφορούν οι άνθρωποι της λέσχης, η παρουσία τους δεν θα περιορίζεται απλά στην παρουσία περιπτέρου, αλλά θα είναι και θεματική.

Συγκεκριμένα, η λέσχη θα πραγματοποιήσει έκθεση με θέμα «100 Χρόνια
Μοτοσικλέτα» στην οποία θα υπάρχουν μοτοσικλέτες μελών της , που θα
καλύπτουν μια περίοδο από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα μέχρι τις μέρες
μας!

Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους φίλους των δύο τροχών, να δουν από κοντά από πού ξεκίνησε, αυτό που ονομάζουμε «μοτοσικλέτα» για να καταλήξει σε αυτό που βλέπουμε σήμερα, μέσα από μοτοσικλέτες - σταθμούς.

Οι επισκέπτες θα έχουν, παράλληλα, την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και μερικά από τα μέλη της λέσχης, «…κάποιους τρελούς, που ασχολούνται όλα αυτά τα χρόνια και τραβιούνται σε... υπόγεια... αυλές... πεζοδρόμια... ταράτσες... μπαλκόνια... γκαράζ... συνεργεία και όπου αλλού βάζει ο νους σας, με την μουτζούρα στο κούτελο και το νύχι μαύρο για να ακούσουν μια πιστονιά να «σκάει» και μετά να κατεβάζουν ένα... δυό...τρία...τέσσερα ποτά με τους κολλητούς, έτσι για να το γιορτάσουν!», όπως αυτοπεριγράφονται με εύστοχο και χαριτωμένο τρόπο στην επίσημη ανακοίνωση της λέσχης.

Επίσης στο περίπτερο της λέσχης θα παρουσιαστούν και κάποιες μοτοσικλέτες  «Πριν και Μετά» για να δει το κοινό τί σημαίνει αναπαλαίωση. Μία καλή ευκαιρία, για όσους θέλουν, να λύσουν απορίες και να πάρουν κουράγιο και όρεξη ώστε να ασχοληθούν με κλασικές μοτοσικλέτες.

Τα μέλη της λέσχης σας καλούν, να γνωριστείτε μαζί τους, να σας κεράσουν και να συνομιλήσετε για παλιά, καινούρια και ό,τι άλλο θέλετε. Σας περιμένουν!

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ