• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Sym Jet14 200i με έκπτωση 400 ευρώ

 

Στα πλαίσια της Black Friday, η Sym προσφέρει το Jet14 με τον κινητήρα των 200 κυβικών 400 ευρώ φθηνότερα. Δείτε εδώ τη νέα τιμή του.

SYM: CRUISYM a 300...η αναβάθμιση!

Για τρεις μόλις μέρες και συγκεκριμένα από τις 22 μέχρι και τις 24 Νοεμβρίου μπορείτε να αποκτήσετε το Jet14 200i ABS μόλις με 2.295 ευρώ αντί της αρχικής τιμής των 2.695 ευρώ και να εξοικονομήσετε 400 ευρώ. Προλάβετε αυτή τη μοναδική προσφορά και κάντε δικό σας ένα πολύτιμο όπλο για την κίνηση μέσα στην πόλη.

Πρόκειται για ένα scooter με σύγχρονη, αιχμηρή σχεδίαση που αποπνέει μια ελαφριά σπορ αύρα, η οποία ενισχύεται από τα LED φώτα θέσης, τα ενσωματωμένα στη μάσκα φλας και το επίσης LED πίσω φωτιστικό σώμα. Ο κινητήρας των 163 κ.εκ. αποδίδει 12 ίππους και έχει γεμάτη απόδοση σε όλες τις ταχύτητες και σε όλο το φάσμα στροφών, με στόχο να κάνει τις μετακινήσεις πιο γρήγορες και ευχάριστες.

Δείτε εδώ την αναλυτική δοκιμή του Sym Jet14 200i ABSΤο επίπεδο πάτωμα δίνει αρκετό χώρο για τα πόδια του αναβάτη κι επιτρέπει το φόρτωμα αντικειμένων, ενώ κάτω από τη σέλα υπάρχει αποθηκευτικός χώρος που θα χωρέσει ένα full face κράνος, ενώ λίγο ακόμα χώρο για μικροαντικείμενα προσφέρει το ντουλαπάκι στη ποδιά. Επίσης, ο αναβάτης μπορεί να κρεμάσει κάποια τσάντα στον αναδιπλούμενο γάντζο.

0ι μικρές του διαστάσεις και η ευκολία χειρισμών το καθιστούν ιδανικό για τις καθημερινές μετακινήσεις, ενώ ο φιλικός και οικονομικός κινητήρας του, είναι πολύτιμος σύμμαχος. Η άνετη σέλα και οι αποθηκευτικοί χώροι είναι must για κάθε scooter και το Jet14 τα καταφέρνει πολύ καλά, ενώ με την Black Friday προσφορά της Sym γίνεται απλά ακαταμάχητο.

www.sym.gr