Sym Fiddle III 200: Δικό σου με 0% προκαταβολή και 24 δόσεις άτοκα

Βάλε και εσύ στιλ και πρακτικότητα στις καθημερινές σου μετακινήσεις με το άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Sym. Δες περισσότερα..

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Τώρα το Fiddle μπορεί να γίνει δικό σου με 2.395 ευρώ ή 2.495 ευρώ στην έκδοση με Top Box και ένα από τα καλύτερα χρηματοδοτικά προγράμματα της αγοράς το οποίο περιλαμβάνει 0% προκαταβολή και εξόφληση σε 24 μήνες άτοκα.
 
Το Fiddle είναι ένα πρακτικό μοναδικής εμφάνισης scooter, με χαρακτηριστικά που καθιστούν τη μετακίνηση στη πόλη πιο εύκολη και απολαυστική. Διαθέτει μοναδική εμφάνιση και διαχρονικό στυλ που θα σας μαγέψει. Τα καλαίσθητα φωτιστικά σώματα και LED φώτα ημέρας, προσδίδουν μια πιο μοντέρνα νότα στο vintage σύνολο.



Το Fiddle βρίσκεται κοντά στην κορυφή της κατηγορίας του τόσο σε αποθηκευτικούς χώρους, όσο και σε χώρους για τους επιβαίνοντες. Η μεγάλη και πρακτική σέλα από νέο αφρώδες υλικό και αντιολισθητικό ύφασμα, με το λογότυπο του μοντέλου «Fiddle III», είναι αναπαυτική για οδηγό και συνεπιβάτη, ενώ ο τελευταίος έχει στη διάθεση του καλαίσθητες χειρολαβές και πτυσσόμενα μαρσπιέ.

Ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, θα φιλοξενήσει ένα κράνος ανοιχτού τύπου, ενώ επιπλέον μικροπράγματα μπορούν να τοποθετηθούν στο πρακτικό ντουλαπάκι που βρίσκεται στο εσωτερικό της ποδιάς. Το άγκιστρο ποδιάς προσφέρει μια εξτρά λύση για την ανάρτηση χειραποσκευών. Το παρκάρισμα γίνεται “παιχνίδι”, καθώς το Fiddle διαθέτει ειδικά μελετημένο κεντρικό σταντ για εύκολο στήσιμο, όπως επίσης και ανίστοιχο πλαϊνό με διακόπτη λειτουργίας.



Ο κινητήρας των 169 κυβικών διαθέτει ηλεκτρονικό ψεκασμό και προσφέρει υψηλές επιδόσεις και οικονομία καυσίμου. Είναι πολιτισμένος σε λειτουργία, με ελάχιστους κραδασμούς, ενώ οι 12 ίπποι στις 8.000 σ.α.λ. και η μέγιστη ροπή των 1,3 kg-m στις 6.000 σ.α.λ. σε συνδυασμό με την πολύ καλή μετάδοση του κιβωτίου προσφέρουν σπιρτόζικες επιταχύνσεις από στάση, ακόμη και με δύο άτομα στη σέλα. 

Το Fiddle αποδεικνύεται εξαιρετικά σταθερό, χάρη στη γεωμετρία του. Το τηλεσκοπικό πιρούνι διαμέτρου 33mm και η πολλαπλών ρυθμίσεων οπίσθια ανάρτηση, υπόσχονται καλύτερη εμπειρία οδήγησης στην πόλη. Το δύο δισκόφρενα με σύστημα πέδησης ABS από την BOSCH, υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις του οχήματος για μειωμένη απόσταση ακινητοποίησης.



Μικροκαμωμένο, στιβαρό και πανάλαφρο, με καλή κατανομή βάρους και σπιρτόζικες επιδόσεις, το scooter της SYM σας αφήνει γρήγορα να ξεχαστείτε και να ακολουθήστε απλά το ένστικτό σας! Σε βαρύ μποτιλιάρισμα το Fiddle κινείται με χάρη και άνεση ανάμεσα στα σταματημένα αυτοκίνητα, ενώ αν υπάρχει έστω και ελάχιστη ροή κάνει πλάκα σε ό,τι και αν βρεθεί μπροστά του. Το μικρό μέγεθος του Fiddle και η χαμηλή σέλα προσφέρουν απλόχερα αίσθηση ασφάλειας στον αναβάτη που ενισχύεται από την αστραπιαία ταχύτητα με την οποία μπορεί να αλλάξει κατεύθυνση, αλλά και τα καλά σε απόδοση φρένα με ABS που βρίσκονται εκεί για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όταν αυτό χρειαστεί. 

Κάνε την ηλεκτρονική σου παραγγελία εδώ