Απόκτησέ το σήμερα

Sym Citycom S.300i ABS: χαμηλότερη τιμή και δωρεάν επέκταση εγγύησης

Το Citycom S.300i ABS είναι μια από τις καλύτερες value for money προτάσεις που μπορεί να βρει κανείς στην ελληνική αγορά και με την καλοκαιρινή προσφορά της Sym, είναι πιο εύκολο από ποτέ να το κάνετε δικό σας.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Με την αγορά κάθε νέου Citycom S.300i ABS, έως και τις 10 Αυγούστου, έχετε έκπτωση 400 ευρώ και δωρεάν επέκταση εγγύησης για 4 χρόνια, ώστε να είστε ξέγνοιαστοι για πολύ καιρό. Πλέον, η τιμή του μετρητοίς, έχει καθοριστεί στα 3.795 ευρώ (από 4.195).

Η εμφάνισή του Citycom S.300i ABS αποπνέει κύρος και θα φανεί σίγουρα ελκυστική σε εκείνους που επιθυμούν να έχουν ανάλογη παρουσία στο δρόμο. Τα οπίσθια φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας LED με φιμέ κρύσταλλα και τα πλαστικά θέτουν ψηλά τον πήχη της ποιότητας, έχοντας ήδη αποδείξει την αντοχή τους. Η σέλα είναι μεγάλη σε μήκος και φαρδιά, ενώ το πλούσιο αφρώδες θα βολέψει άνετα δύο επιβαίνοντες. Ένα κράνος κλειστού τύπου θα χωρέσει από κάτω της και περισσεύει χώρος για αντικείμενα. Μικρός χώρος υπάρχει και στο ντουλαπάκι της ποδιάς, ενώ το Citycom φέρει, πέρα από γάντζο και 12βολτη παροχή ρεύματος. Οι 28,5 ίπποι που αποδίδει ο οικονομικός F4 κινητήρας των 262 κυβικών, κάνουν το Citycom S.300i ABS να επιταχύνει δυνατά και μπορεί να δείξει έως και 160 χιλιόμετρα στο ταχύμετρο, ενώ οι δύο δίσκοι των φρένων διαμέτρου 288χιλ. εμπρός και 260χιλ. πίσω, συνδυάζονται με ABS και εγγυώνται ότι θα σταματήσετε με ασφάλεια.

Επωφεληθείτε σήμερα από αυτή την μοναδική προσφορά και μπείτε στην οικογένεια της Sym, για να κάνετε ευχάριστες, γρήγορες και οικονομικές τις καθημερινές σας μετακινήσεις εντός, αλλά και εκτός πόλης.