Suzuki: Για αυτό διώξαμε τον Iannone

Την δική του πλευρά σχετικά με την αποπομπή του Andrea Iannone αποφάσισε να αποκαλύψει ο No.1 της Suzuki Ecstar, Davide Brivio. Γιατί «έφυγαν» τον Ιταλό;

Ο Andrea Iannone δεν θα είναι του χρόνου μέρος της εργοστασιακής ομάδας της Suzuki, στο Moto GP και δεν έχει κρύψει καθόλου τα… νεύρα του για το γεγονός! Μετά από πολλές δηλώσεις του Ιταλού αναβάτη, ο Davide Brivio, o επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Suzuki, τοποθετήθηκε επί του θέματος και εξήγησε γιατί πάρθηκε αυτή η απόφαση.

Ο Brivio δήλωσε πως ο Iannone αφέθηκε ελεύθερος «για λόγους επαγγελματισμού», λέγοντας συγκεκριμένα: «Όταν αποφασίσαμε να τραβήξουμε διαφορετικούς δρόμους, μιλήσαμε στον Andrea και του εξηγήσαμε τους λόγους μας. Όταν η Suzuki επιλέγει αναβάτες, κοιτά παραπάνω από τα αποτελέσματα. Και άλλες παράμετροι είναι σημαντικοί, για παράδειγμα οι απαιτήσεις μας στο Image. Του το εξηγήσαμε.»

«Ήταν απογοητευμένος που δεν θα ανανέωνε μαζί μας και τα λόγια του ήταν αποτέλεσμα εκνευρισμού. Από εδώ και πέρα, ο καθένας μας θα επιλέγει πως εκφράζεται» πρόσθεσε ο Davide Brivio.