Sunra Miku Max: Με αποθηκευτικό χώρο στο «ρεζερβουάρ»

Sunra Miku Max: Με αποθηκευτικό χώρο στο «ρεζερβουάρ»

Με εμφάνιση από άλλο πλανήτη, φωτιζόμενο αποθηκευτικό χώρο στο «ρεζερβουάρ» και βάρος μόλις 69 κιλά, το Miku Max της Sunra θα σε μεταφέρει με άνεση και στιλ.

SUNRA: ROBO-S Η δύναμή σου στην πόλη!

Μοναδική σχεδίαση και αποθηκευτικός χώρος στο «ρεζερβουάρ».

Το Miku Max είναι μια μικρών διαστάσεων ηλεκτρική μοτοσυκλέτα με σχεδίαση που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και ξεχωρίζει από ότι κυκλοφορεί στο δρόμο χάρη στην «αιωρούμενη» σέλα και το κενό που υπάρχει μεταξύ του άνω και κάτω μέρους σχηματίζοντας ένα «C». Στον τομέα της πρακτικότητας παίρνει άριστα, καθώς διαθέτει φωτιζόμενο αποθηκευτικό χώρο 5,7 λίτρων στο «ρεζερβουάρ» με θύρα USB, ενώ μπορείς να τοποθετήσεις αντικείμενα στον επίπεδο χώρο φόρτωσης στο κάτω μέρος. Μάλιστα υπάρχει γάντζος από όπου μπορείς να κρεμάσεις τσάντες ή ακόμα και το κράνος σου.      

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Κάνει 50 χιλιόμετρα με μια φόρτιση

Το Sunra Miku Max κινείται από έναν brushless ηλεκτροκινητήρα 800 Watt της Bosch τοποθετημένο στο κέντρο του πίσω τροχού με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 45 χιλιόμετρα την ώρα ώστε να οδηγείται με δίπλωμα μοτοποδηλάτου ή αυτοκινήτου υπό προϋποθέσεις. Η μπαταρία λιθίου των 60V χωρητικότητας 20Ah είναι τοποθετημένη στο πάτωμα για χαμηλότερο κέντρο βάρους και βελτιωμένη ευελιξία. Είναι φυσικά αποσπώμενη και ζυγίζει μόλις 9 κιλά για να μπορείς να τη μεταφέρεις εύκολα και να τη φορτίζεις σε οποιαδήποτε οικιακή πρίζα, ενώ δίνει αυτονομία 50 χιλιόμετρα.

Πρωτοποριακή πίσω ανάρτηση τεσσάρων συνδέσμων

Δισκόφρενα εμπρός και πίσω φροντίζουν για την αποτελεσματική επιβράδυνση ανεξαρτήτως συνθηκών, ενώ το σύστημα ανάκτησης ενέργειας EBS φορτίζει τη μπαταρία κατά το φρενάρισμα. Στον τομέα των αναρτήσεων έχουμε τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός, αλλά η μεγάλη έκπληξη κρύβεται στο πίσω μέρος όπου έχουμε δυο αμορτισέρ με ένα σύστημα τεσσάρων συνδέσμων σε ρόλο ψαλιδιού.

Το Sunra Miku Max είναι διαθέσιμο σε λευκό ή μαύρο χρώμα και κοστίζει 2.300 ευρώ (1.744 ευρώ με επιδότηση).

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »