net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

O Hutchinson κρατά το έπαθλό του, μετά την τρίτη του νίκη.

Στα ίχνη του Hailwood

Παίρνοντας τρεις νίκες μέσα σε μια εβδομάδα, ο Ian Hutchinson έχει πλέον το ίδιο ρεκόρ με τον θρυλικό Mike Hailwood, με 14 νίκες στο ενεργητικό του, ενώ δηλώνει πανέτοιμος για ακόμα περισσότερα.

 
Ο Ian Hutchinson κατάφερε να πετύχει το χατ-τρικ στον αγώνα του Isle of Man, πετυχαίνοντας τρεις νίκες μέσα σε μια εβδομάδα, στις κατηγορίες των Supersport και Superstock. 

Αυτή την στιγμή, ο αναβάτης έχει 14 νίκες στο ενεργητικό του, ακριβώς τον ίδιο αριθμό με τον θρυλικό αναβάτη Mike Hailwood και δύο νίκες περισσότερες από τον μεγάλο του αντίπαλο στο νησί, τον Michael Dunlop. Αυτή του η επίδοση τον φέρνει στην τέταρτη θέση επιτυχιών στο Isle of Man, όλων των εποχών. 

O Ian έχει δηλώσει ότι νιώθει συγκινημένος που συγκρίνεται με τον Hailwood, και συγκεκριμένα είπε: «Το να είσαι κοντά με τέτοια ονόματα, με οποιονδήποτε τρόπο, είναι αλήθεια συγκινητικό». 

Μάλιστα, ο Ian δηλώνει πανέτοιμος να αγωνιστεί στην κατηγορία Senior, δίνοντας υποσχέσεις ακόμα και για νίκη! Μιλώντας σε θεατές στο «νησί», ο αναβάτης είπε «Στοιχηματίστε σε εμένα αύριο»! 

Αναμένουμε περισσότερα αγωνιστικά νέα από τον σημαντικό αυτό πιλότο. 

 

IOM TT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ