Spectro Platinum για 4χρονους κινητήρες

    PLATINUM 4

     

    Κορυφαίας ποιότητας 100% συνθετικό λιπαντικό κατάλληλο για τετράχρονους υδρόψυκτους και αερόψυκτους κινητήρες υπερυψηλής απόδοσης. Η ειδική του σύνθεση μειώνει τις τριβές, αποδίδοντας παράλληλα την μέγιστη ισχύ και επιτάχυνση. Λιπαίνει και προστατεύει τους κινητήρες σε υψηλές στροφές και σε ακραίες θερμοκρασίες λειτουργίας. Το ιξώδες διατηρείται αναλλοίωτο, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες λειτουργίας του κιβωτίου ταχυτήτων. Ιδανικό για αγωνιστική χρήση και μοτοσυκλέτες μεγάλης ιπποδύναμης.


    PLATINUM SX4

    Το Platinum SX4 είναι το κορυφαίο λιπαντικό για όλες τις 4χρονες motocross και enduro μοτοσυκλέτες. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό και έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την αγωνιστική χρήση και τη λειτουργία σε υψηλές στροφές. Εκκεντροφόροι, βαλβίδες πιστόνια και κύλινδροι ωφελούνται στο μέγιστο από τα ειδικά αντιτριβικά πρόσθετα. Προτείνεται για χρήση σε μοτοσυκλέτες KTM, Yamaha YZ-F, Honda CR-F, Suzuki RM-Z και Kawasaki KX-F.



    PLATINUM 4 ATV / SNOWMOBILE

    Το κορυφαίο Platinum 4 με ειδική σύσταση για χρήση σε ATV και Snowmobile. Οι ιδιαίτερες ανάγκες των κινητήρων σε αυτά τα οχήματα που λειτουργούν σε αντίξοες συνθήκες κάνει αναγκαία τη χρήση εξειδικευμένων λιπαντικών. Το Platinum 4 ATV / Snowmobile περιέχει ειδικά πρόσθετα που μειώνουν σε εξαιρετικό βαθμό τις αντιστάσεις και άρα τις φθορές μεταξύ των κινούμενων μερών του κινητήρα χαρίζοντας μακροζωία και αξιοπιστία.


    Η εταιρεία ΠΕΡΚΟ Α.Ε. αντιπροσωπεύει για περισσότερα από 10 χρόνια τα κορυφαίας ποιότητας Αμερικάνικα λιπαντικά SPECTRO διαθέτοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων.

    Για περισσότερες πληροφορίες:

    Αρτης 5, Νέα Φιλαδέλφεια
    Τηλ: 2102723920

    Αριστοτέλους 58-60, Αθήνα 104 33
    Τηλ.: 2108828409

    www.perko.gr

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ