Spectro Golden για 4χρονους κινητήρες

    Golden 4



    Το Golden 4 είναι το κορυφαίο ημισυνθετικό λιπαντικό της Spectro που ξεπερνά κατά πολύ τις προδιαγραφές που ορίζουν οι κατασκευαστές. Προσφέρει ομαλότερες αλλαγές ταχυτήτων, μεγάλη σταθερότητα στην λιπαντική του ικανότητα και κορυφαία αντοχή σε προσιτή τιμή.

    Golden Scooter


    Το Golden Scooter προσφέρει όλα τα οφέλη του Golden 4, ενώ η ειδική σύστασή του έχει εξελιχθεί προκειμένου να καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες ενός scooter. Παρουσιάζει εξαιρετική συμπεριφορά στις μεγάλες διακυμάνσεις θερμοκρασίας και ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο λειτουργίας του κινητήρα ενός scooter.

    Golden 4 Offroad



    Οι απαιτήσεις των υψηλής απόδοσης κινητήρων που συναντάμε στις σύγχρονες motocross και enduro μοτοσυκλέτες οδήγησαν στη δημιουργία ενός εξειδικευμένου λιπαντικού. Το Golden 4 Offroad ξεπερνά όλες τις γνωστές προδιαγραφές (A.P.I. SL/JASO MA/MA2) και θα ικανοποιήσει όχι μόνο τον χομπίστα, αλλά και τον επαγγελματία αναβάτη αγώνων.

    Golden 4 ATV



    Η σύνθεση του Golden 4 ATV έχει προέλθει μετά από ενδελεχή μελέτη των αναγκών και των καταπονήσεων που δέχεται ένας κινητήρας ATV. Προσφέρει κορυφαία λίπανση και  προστασία ακόμα και στις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ή σε συνθήκες αγώνα. Είναι διαθέσιμο σε 0w30 και 5w40.

    Για περισσότερες πληροφορίες:
    Αρτης 5, Νέα Φιλαδέλφεια
    τηλ.: 2102723920
     
    Αριστοτέλους 58 - 60, Αθήνα 10433
    Τηλ.:2108828409
    www.perko.gr

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ