SYM Symphony ST 200: Οδήγησε το best seller

SYM Symphony ST 200: Οδήγησε το best seller

SYM Symphony ST 200: Οδήγησε το best seller

  • SYM Symphony ST 200: Οδήγησε το best seller
  • SYM Symphony ST 200: Οδήγησε το best seller
  • SYM Symphony ST 200: Οδήγησε το best seller

SYM Symphony ST 200: Οδήγησε το best seller

Το επί 4 συνεχόμενα χρόνια best seller scooter της SYM σε περιμένει στην Papanikolakis Moto. Οδήγησε και απόκτησε το Symphony ST 200.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Το Symphony ST 200 πρόσφατα ανανεώθηκε και πλέον πληροί τις προδιαγραφές ρύπων Euro 5, ενώ προσφέρει καλύτερες επιδόσεις καθώς φτάνει τους 12,5 ίππους στις 7.500 σ.α.λ., ενώ η ροπή ανακοινώνεται στα 1,3 kgm/6.000 σ.α.λ.. Η κατανάλωση καυσίμου περιορίζεται στα 2,7 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, πλησιάζει δηλαδή τις καταναλλώσεις scooter 125 κυβικών. Η σχεδίαση του Symphony ST 200 ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά, φέροντας φωτιστικό σώμα LED στο εμπρός μέρος. Τα φώτα ημέρας του μοντέλου είναι επίσης τύπου LED, αλλά και το πίσω φωτιστικό σε σχήμα βέλους που δίνει μια ξεχωριστή νότα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »




Στα όργανα συναντάμε πλέον μία LCD οθόνη πολλαπλών ενδείξεων, νέας σχεδίασης. Παράλληλα, η τάπα ανεφοδιασμού καυσίμου βρίσκεται στην ποδιά, με το ίδιο το ρεζερβουάρ να τοποθετείται κάτω από το πάτωμα. Αυτό έχει δημιουργήσει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει 2 κράνη. Στο τιμόνι, υπάρχει θύρα παροχής ρεύματος USB 3.0 για γρήγορη επαναφόρτιση ηλεκτρικών συσκευών. Η πίσω ανάρτηση είναι τεχνολογίας A.L.E.H., που μειώνει την ανύψωση του κινητήρα στις επιταχύνσεις, για μεγαλύτερη σταθερότητα και καλύτερες επιδόσεις. Τα φρένα αποτελούνται από δύο δίσκους 260 και 220 χιλιοστών, με σύστημα ABS δύο καναλιών της Continental.

Αν θέλεις να οδηγήσεις το SYM Symphony ST 200 δεν έχεις παρά να προγραμματίσεις ένα test ride στην Papanikolakis Moto, που πρόσφατα πρόσθεσε το best seller μοντέλο στον στόλο των test rides της. Να θυμίσουμε ότι η εταιρεία είναι κάθετη μονάδα SYM, Yamaha και Kawasaki, οπότε διαθέτει όλα τα νέα μοντέλα των εταιρειών, καθώς και μεγάλο στοκ γνήσιων ανταλλακτικών, αλλά και ελαστικά κορυφαίων κατασκευαστών, μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ για μοτοσυκλέτες δρόμου, motocross ή enduro και επώνυμα είδη ένδυσης αναβάτη στις καλύτερες τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Κλεισθένους 48 - 50, 15344 Γέρακας  
Τηλ.: 210 6616016  
www.papanikolakis.gr
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 19:30

 

SYM Symphony ST 200

  • Πρώτο σε πωλήσεις scooter στην Ελλάδα για 4 συνεχόμενα χρόνια
  • Euro 5 κινητήρας με 12,5 ίππους
  • Χωράει 2 κράνη κάτω από τη σέλα