• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

SYM Jet14 200 με 2 χρόνια δωρεάν εργασίες service

 

Η συντήρηση ενός Jet14 200 της δεν ήταν ποτέ ξανά τόσο εύκολη. Απόκτησέ το σήμερα χωρίς να σε απασχολεί το κόστος εργασιών στα service για 2 χρόνια.

SYM: CRUISYM a 300...η αναβάθμιση!

Η Papanikolakis Moto επίσημος διανομέας της SYM κάνει δώρο με την αγορά κάθε Jet14 200 το κόστος των εργασιών των service για 2 χρόνια ή έως 25.000 χιλιόμετρα. Έτσι μπορείτε να έχετε το καινούργιο σας scooter στην καλύτερη δυνατή κατάσταση πληρώνοντας μόνο τα ανταλλακτικά.

Κατασκευασμένο προσεκτικά ως ένα προσωπικό μέσο μετακίνησης το μοντέλο επιτελεί και με το παραπάνω τον ρόλο του. Στην σχεδιαστική γλώσσα του κυριαρχούν οι γωνίες, ενώ αξίζει να σημειώσουμε την ύπαρξη φωτιστικών LED εμπρός και πίσω και αρκετών carbon look λεπτομερειών. Παρά τις μαζεμένες διαστάσεις, το Jet14 δεν κάνει θυσίες στην εργονομία. Ο αναβάτης κάθεται σε μία ξεκούραστη θέση οδήγησης που φέρνει χέρια και πόδια σε ορθές γωνίες. Η σέλα έχει σωστές διαστάσεις και είναι μέτριας σκληρότητας, ενώ είναι δύο επιπέδων με το ενδιάμεσο «σκαλοπάτι» να παίζει τον ρόλο στηρίγματος μέσης. Ο συνεπιβάτης δεν θα νιώσει καθόλου άβολα πάνω στο μοντέλο της SYM. To τμήμα σέλας που του αναλογεί είναι αρκετά πλατύ, τα μαρσπιέ βρίσκονται σε σωστές θέσεις και οι μεγάλες χειρολαβές εξασφαλίζουν καλή στήριξη. Από κάτω της, υπάρχει χώρος για ένα full-face κράνος, ο οποίος επαρκεί ακόμη και για μεγαλύτερα μεγέθη ή πιο γωνιώδη σχήματα κρανών.Η μονάδα των 163 κ.εκ. που έχει βρει εφαρμογή και στο Symphony ST200i είναι φυσικά το επίκεντρο αυτής της νέας έκδοσης του Jet14. Το 200άρι παρουσιάζει μια γεμάτη απόδοση σε όλες τις ταχύτητες και σε όλο το φάσμα στροφών, με τελικό αποτέλεσμα τις σημαντικά καλύτερες επιδόσεις σε συνθήκες πόλης. Η απόδοση φτάνει τους 12 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. με μέγιστη ροπή 1,2 kg-m στις 6.000 σ.α.λ. Ο κινητήρας είναι «σπίρτο» στην απόκριση του γκαζιού και, σε συνδυασμό με την γεμάτη απόδοση ροπής, γίνεται πραγματικά ευχάριστος. Στην πόλη, οι επιταχύνσεις έρχονται αβίαστα και συνάδουν με την ευελιξία που παρουσιάζει το scooter στο δρόμο. Το μικρό βάρος και η άμεση απόκριση του Jet14 στο τιμόνι δημιουργούν ένα πολύ ευκολοδήγητο σύνολο, που μπορεί να ξεγλιστρήσει τάχιστα μέσα από την πυκνή κίνηση.Δείτε εδώ την αναλυτική δοκιμή του SYM Jet14 200i ABS.

Αποκτήστε σήμερα το SYM Jet14 200 από την Papanikolakis Moto με 2.695 ευρώ και επισκέψου την κάθετη μονάδα στον Γέρακα για να δεις από κοντά όλη τη γκάμα των SYM, Daytona και Kawasaki.    

Για περισσότερες πληροφορίες:
Κλεισθένους 48 - 50, 15344 Γέρακας  
Τηλ.: 210 6616016  
www.papanikolakis.gr
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 19:30