Θα εξακολουθήσει να αγωνίζεται ο Valentino Rossi, και το 2021;

Rossi: Ώρα αποφάσεων για το 2021

Το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται και του χρόνου θα πρέπει να αποφασίσει πολύ σύντομα ο Rossi, σύμφωνα με δηλώσεις του στα ξένα μέσα. Δείτε τι είπε.

Ο Valentino Rossi αγωνίζεται 24 ολόκληρα χρόνια στους παγκόσμιους αγώνες μοτοσυκλέτας, όντας ο μακροβιότερος αθλητής στην ιστορία του αθλήματος, όμως ο χρόνος περνά και οι αποφάσεις γίνονται απαραίτητες. Με το επίπεδο ανταγωνιστικότητας του να βρίσκεται σε καθοδική πορεία τον τελευταίο καιρό, ο Rossi έχει βρεθεί ήδη εκτός της εργοστασιακής Yamaha για το 2021 και η επόμενη κίνηση του, είναι σπαζοκεφαλιά για δυνατούς λύτες.
 
Τι θα κάνει ο Valentino; Ο Ιταλός έχει δηλώσει πολλές φορές, ότι η τωρινή κατάσταση μη διεξαγωγής αγώνων έχει επηρεάσει πολύ την δυνατότητα του να αποφασίσει, αφού δεν μπορεί να έχει τα δεδομένα που θέλει. Στις τελευταίες του δηλώσεις, ο Rossi είπε: «Βρίσκομαι σε μια δύσκολη κατάσταση, γιατί όπως είχα πει η πρώτη μου σκέψη είναι να συνεχίσω, έχω το κίνητρο και θέλω. Αλλά είναι σημαντικό να καταλάβω το επίπεδο της ανταγωνιστικότητας, ειδικά επειδή στο δεύτερο μέρος της περσινής σεζόν υποφέραμε πολύ και πολλές φορές, ήμουν πολύ αργός και δεν μπορούσα να διεκδικήσω την πεντάδα.»
 
«Στο μυαλό μου, έχουμε ακόμα αυτό το χρόνο με την εργοστασιακή ομάδα και χρειάζομαι χρόνο για να αποφασίσω. Θέλω 5-6 αγώνες για να καταλάβω μαζί με τον νέο αρχιμηχανικό David Munoz και τις αλλαγές στην ομάδα μου, αν μπορώ να είμαι δυνατότερος»
 
«Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε αγώνες, λόγω του ιού. ¶ρα νομίζω ότι πρέπει να αποφασίσω πριν ξεκινήσουν οι αγώνες γιατί η πιο αισιόδοξη κατάσταση λέει ότι θα αγωνιστούμε στο δεύτερο μισό της σεζόν. ¶ρα πρέπει να αποφασίσω πριν. Όπως και να έχει, θέλω να συνεχίσω, αλλά αυτό πρέπει να το αποφασίσω πριν ξεκινήσουν οι αγώνες» είπε ο Ιταλός superstar.