To επίμαχο στιγμιότυπο μεταξύ Rossi και Marquez στην χθεσινή συνέντευξη τύπου...

Rossi: Επεισόδιο με Marquez στο Misano

Τι έγινε στην συνέντευξη τύπου στο San Marino εχθές, μεταξύ του Rossi και του Marquez; Δείτε τι έγινε…

Η ένταση μεταξύ Rossi και Marquez φαίνεται να κλιμακώνεται εν όψει του Grand Prix του San Marino. Εχθές, στην συνέντευξη τύπου, είχαμε άλλο ένα επεισόδιο μεταξύ τους, όταν η συζήτηση έφτασε στην σχέση που έχουν οι δύο αναβάτες αυτή την στιγμή.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από δηλώσεις του Marquez ότι θα ήθελε να τα βρει με τον Rossi εκ νέου, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν επί τούτου αρχικά τον Valentino, ο οποίος έδωσε την εξής απάντηση: «Το έχω ακούσει, αλλά δεν ξέρω, μου ακούγεται παράξενο. Στην πραγματικότητα δεν έχουμε πρόβλημα. Δεν ξέρω γιατί πρέπει να τα βρούμε. Για εμένα είμαστε ΟΚ».

Όμως αμέσως μετά, όταν ο λόγος ήρθε στον Marquez, ο Ισπανός δήλωσε: «Για εμένα είναι καλά και δεν έχω πρόβλημα να του δώσω το χέρι», κάνοντας κίνηση χειραψίας προς τον Rossi ο οποίος την αρνήθηκε, κουνώντας απλά το κεφάλι! Σε μία στιγμή αμηχανίας, ο Marquez στράφηκε ξανά στις κάμερες και είπε: «Έτσι είναι… τι να πω; Δεύτερη φορά. Δεν έχω πρόβλημα, στον αγώνα θα είμαι ο ίδιος»

Και ενώ φυσικά οι εκατέρωθεν οπαδοί επιδίδονται ήδη στην αγαπημένη τους ασχολία, επί του θέματος τοποθετήθηκε ο Jorge Lorenzo, ο οποίος έριξε τα βέλη του και στους δύο, λέγοντας για τον Rossi ότι «κάνει σαν παιδί» και για τον Marquez ότι «ασχολείται υπερβολικά με το τι θα πει ο Rossi»…