Piaggio Liberty σε ασυναγώνιστη τιμή

Τώρα μαζί με τα Liberty 50 και 125, η προσφορά επεκτείνεται και στις εκδόσεις 150 κυβικών με έκπτωση που φτάνει τα 350 ευρώ. Δείτε περισσότερα…

Το Piaggio Liberty είναι ένα από τα δημοφιλέστερα σκούτερ με μεγάλους τροχούς, ιδανικό για γρήγορες και ασφαλείς διαδρομές στην πόλη. Με τις πωλήσεις του να φτάνουν στο 1 εκατομμύριο κομμάτια παγκοσμίως, το Liberty στην νεότερη εκδοχή του, είναι ένα premium scooter για απαιτητικούς αναβάτες, που θέλουν στυλ, ευκολία, οικονομία και πρακτικότητα από το όχημά τους.

Τώρα και το Liberty 150, διατίθεται σε τιμή προσφοράς, μαζί με τις εκδόσεις 50 και 125 κυβικών. Ανακαλύψτε τις ανταγωνιστικές τιμές της οικογένειας Piaggio Liberty, με όφελος έως 350 ευρώ:
  • Liberty 50 / S, 1.920 ευρώ από 2.180 ευρώ
  • Liberty 125 / S, 2.100 ευρώ από 2.450 ευρώ
  • Liberty 150 / S, 2.250 ευρώ από 2.470 ευρώ
Το Ιταλικό design με τη χαρακτηριστική φινέτσα του κυριαρχεί στο Liberty,. Οι λεπτομέρειες σε χρώμιο προσδίδουν επιπλέον πολυτέλεια, ενώ η ποιότητα κατασκευής βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα που συνήθως συναντά κανείς σε δίκυκλα πολλαπλάσιας τιμής. Το μικρό μέγεθος και βάρος του Liberty συνεπικουρεί, στην εύκολη χρήση του μέσα στο πανδαιμόνιο των πόλεων.

Ο εξοπλισμός του Piaggio Liberty ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και τεχνολογίας, συμπεριλαμβάνοντας το σύστημα ABS στον βασικό εξοπλισμό (στις εκδόσεις των 125 και 150 κυβικών), και τους σύγχρονους τριβάλβιδους κινητήρες Piaggio i-get.
 
Η σέλα φέρει ποιοτική επένδυση και πλούσιο αφρώδες, ενώ ευρύχωρο για το μέγεθος του Liberty είναι και το μερίδιο του συνεπιβάτη που έχει στη διάθεσή του και χειρολαβές. Στον τομέα των αποθηκευτικών χώρων, φέρει ντουλαπάκι τεσσάρων λίτρων με θύρα USB, ενώ κάτω από τη σέλα θα χωρέσετε ένα jet κράνος και κάποια ακόμη μικροπράγματα.

Ο νέος iGET κινητήρας είναι ισχυρότερος και οικονομικότερος, σύμφωνα με την Piaggio, αφού έχουν μειωθεί και οι τριβές των μηχανικών του μερών. Ανασχεδιασμένος είναι και ο συμπλέκτης για να φτάνει η δύναμη στο δρόμο ακόμη πιο ομαλά. Το ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο μονής ραχοκοκαλιάς του Liberty είναι ολοκαίνουριο και προσφέρει περισσότερη σταθερότητα αλλά και έξτρα στιβαρότητα.
 
Το Liberty φέρει εμπρός τροχό 16 ιντσών και πίσω 14 ιντσών, χρησιμοποιώντας στο έπακρο τα πλεονεκτήματα των μεγαλύτερων διαστάσεων τροχού στην οδηγική συμπεριφορά. Χάρη στο πιο άκαμπτο πλαίσιο σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές, το Liberty χαρίζει σταθερότητα και άμεση απόκριση στο δρόμο, ενώ οι αναρτήσεις συνδυάζουν βέλτιστα την άνεση με την οδηγική ισορροπία. 
 
Επικοινώνησε σήμερα με ένα σημείο πώλησης Piaggio, για να επιλέξεις την έκδοση που σου ταιριάζει και να ενημερωθείς για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και τη δυνατότητα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια.