• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Piaggio Liberty: Κάντο επαγγελματικό και κέρδισε!

 

Αν δουλεύεις με το δίκυκλο σου, το Piaggio Liberty είναι η καλύτερη επιλογή για σένα. Δες εδώ πως θα αξιοποιήσεις τα επίσημα επαγγελματικά αξεσουάρ Piaggio και πως θα επωφεληθείς από μια μεγάλη προσφορά.

(ακολουθεί δελτίο τύπου Piaggio)
 
ΤΩΡΑ ΤΟ PIAGGIO LIBERTY ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΟΧΗΜΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ, ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΩΝ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ LIBERTY DELIVERY ΠΡΟΣΑΣΜΟΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ 31/8/2020 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ LIBERTY Ή LIBERTY DELIVERY ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΩΦΕΛΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΕΚΠΤΩΣΗ 25% ΣΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ

Το Liberty αποτελεί την πιο προσιτή πρόταση της οικογένειας Piaggio σκούτερ με μεγάλους τροχούς. Οι σύγχρονοι τριβάλβιδοι κινητήρες i-get προσφέρουν και επιδόσεις σε συνδυασμό με χαμηλές καταναλώσεις, ενώ ο εξοπλισμός ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και τεχνολογίας, συμπεριλαμβάνοντας το σύστημα ABS στον βασικό εξοπλισμό των εκδόσεων 125 και 150 cc. Χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά ευελιξίας και πρακτικότητας, το Piaggio Liberty αποτελεί έναν αξιόπιστο σύντροφο στις καθημερινές ανάγκες συνεχούς μετακίνησης, γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια.

Τώρα ένα νέο αξεσουάρ έρχεται να προστεθεί στην γκάμα προαιρετικού εξοπλισμού του Piaggio Liberty, διευρύνοντας τις δυνατότητες χρήσης του και για υπηρεσίες διανομής με απόλυτη ασφάλεια και ευελιξία. Η πίσω ανατρεπόμενη σχάρα μετατρέπει το Liberty σε όχημα διανομής, καθώς επιτρέπει την ασφαλή στήριξη επαγγελματικών κουτιών. Η τοποθέτηση της σχάρας καταλαμβάνει τμήμα της θέσης συνεπιβάτη, ενώ η σχάρα ανασηκώνεται για το άνοιγμα της σέλας χωρίς να χρειάζεται να αφαιρεθεί το κουτί. Η σχάρα μπορεί να συνδυαστεί και με μία σειρά ειδικά σχεδιασμένων αξεσουάρ Piaggio, όπως κουτιά τροφίμων και βαλίτσες.

Παράλληλα, για τους επαγγελματίες που αναζητούν μία λύση ειδικά σχεδιασμένη για συνθήκες βαριάς καθημερινής χρήσης, διατίθεται το μοντέλο Liberty Delivery με μονή σέλα και ιδιαίτερα συμπαγείς σχάρες στον βασικό εξοπλισμό, για μεγάλο ωφέλιμο φορτίο (40 kg πίσω και 25 kg μπροστά) χωρίς να επηρεάζεται η οδηγική συμπεριφορά του οχήματος. Το Liberty Delivery, σε έκδοση 50 και 125 cc, είναι πλήρως διαμορφώσιμο, για την εξυπηρέτηση μίας ευρείας γκάμας αναγκών μεταφοράς μικρών εμπορευμάτων και διανομών.

Για όλες τις εκδόσεις Piaggio Liberty ισχύουν ανταγωνιστικές τιμές, με όφελος έως 350 ευρώ Ταυτόχρονα, μία νέα προσφορά, καθιστά ακόμα πιο προσιτή την απόκτηση ενός Liberty ή Liberty Delivery μαζί με τον πρόσθετο εξοπλισμό για διανομές και επιπλέον μειώνει το κόστος συντήρησης του δίτροχου: έως 31/8/2020 με αγορά Liberty Delivery ή συνδυαστική αγορά Liberty με ανατρεπόμενη σχάρα, επωφελείστε από 25% έκπτωση για 2 χρόνια, στα ανταλλακτικά που θα χρειαστούν για τη συντήρηση του δίτροχου*. Για την ίδια περίοδο ισχύουν ειδικές τιμές προσφοράς για την ανατρεπόμενη σχάρα αλλά και τα κουτιά τροφίμων, που περιλαμβάνονται στη σειρά γνήσιων αξεσουάρ Piaggio.


Ανακαλύψτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες της προσφοράς
https://www.piaggio.com/gr/el/landing/piaggio/gr/Liberty-to-deliveries

* Η έκπτωση 25% επί της προτεινόμενης λιανικής αφορά τα γνήσια ανταλλακτικά που θα χρειαστούν στα πλαίσια της προγραμματισμένης συντήρησης, όπως προβλέπεται από το εγχειρίδιο χρήσης του οχήματος, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε Εξουσιοδοτημένο Σημείο Τεχνικής Εξυπηρέτησης Piaggio και ισχύει για περίοδο 24 μηνών από την ημερομηνία αγοράς ή μέχρι 40.000 χλμ. (όποιο λήξει πρώτο).