Piaggio Beverly: Τώρα από 3.990 ευρώ!

Κάνε δικά σου τα μοντέλα της γκάμας Beverly σε νέες μειωμένες τιμές και επωφελήσου από την προσφορά που θα κρατήσει μέχρι τέλος Ιουνίου! Δες περισσότερα εδώ…

Ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις νέο Beverly; Η προσφορά της Piaggio σε ενδιαφέρει. Η εταιρεία με κατάλληλο δελτίο τύπου της, ανακοινώνει νέα προωθητική ενέργεια με σημαντικές εκπτώσεις στην γκάμα του πασίγνωστου μοντέλου.

Πιο συγκεκριμένα, ξεκινώντας από την βάση της γκάμας με το Beverly 300, το best seller της εταιρείας, η νέα τιμή ανακοινώνεται στις 3.990 ευρώ. Δείτε και αναλυτικά τι λέει η Piaggio για την προσφορά της, μέσα από το δελτίο τύπου.

«Το Piaggio Beverly, ένα από τα πιο δημοφιλή και αναγνωρίσιμα σκούτερ στην Ελλάδα και όχι μόνο, ξεχωρίζει με τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και τα προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, που διασφαλίζουν υψηλά επίπεδα ασφάλειας. Οι δυνατοί κινητήρες και το πλαίσιο τύπου μοτοσυκλέτας είναι τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν το Beverly και θέτουν ψηλά τον πήχη όσον αφορά τις καθημερινές μετακινήσεις.

Όλα τα μοντέλα της οικογένειας Beverly διαθέτουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο βασικού εξοπλισμού: σύστημα πέδησης ABS, που συνεργάζεται με δύο δισκόφρενα διαμέτρου 240 και 300 mm, σύστημα ελέγχου πρόσφυσης ASR, τηλεχειριστήριο που ανοίγει τη σέλα και ενεργοποιεί τον μηχανισμό εντοπισμού Bike Finder, αλλά και πρακτική θύρα USB στο ντουλαπάκι. Τα εξαιρετικά επίπεδα λειτουργικότητας ενισχύονται από τον μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα, ικανό να φιλοξενήσει δύο κράνη full-face και την άμεσα προσβάσιμη τάπα ρεζερβουάρ στο κεντρικό τούνελ για εύκολο ανεφοδιασμό.

Το Beverly 300, είναι εφοδιασμένο με τον μονοκύλινδρο 4-χρονο, 4-βάλβιδο κινητήρα 278cc με ηλεκτρονικό ψεκασμό: γρήγορος, αξιόπιστος και οικονομικός στην κατανάλωση. Η κορυφαία έκδοση Beverly Sport Touring 350 συνδυάζει τον κομψό και εκλεπτυσμένο χαρακτήρα με μια σπορ εμφάνιση και ισχυρές επιδόσεις. Είναι εξοπλισμένο με τον καινοτόμο κινητήρα 330cc, μία μονάδα που σχεδιάστηκε για να αποδώσει τη μέγιστη ισχύ ενός κινητήρα 400cc, αλλά με το μέγεθος και τα επίπεδα εκπομπών και κόστους χρήσης ανάλογα με εκείνα των 300cc.

¶σε το Piaggio Beverly να σε οδηγήσει σε κάθε μικρή ή μεγάλη διαδρομή με αξιοπιστία, υποδειγματική οδηγική συμπεριφορά και άνεση, πάντα με το αυθεντικό στυλ Piaggio! Τώρα και μέχρι 30/6 η γκάμα Beverly είναι ακόμα πιο προσιτή, με τιμές που ξεκινούν από 3.990 ευρώ! Ανακάλυψε την προσφορά στο piaggio.com ή σε ένα σημείο πώλησης Piaggio