Newfren: Νέα χρωματιστά τακάκια με προδιαγραφές R90 για καθαρισμό της δισκόπλακας

Newfren: Νέα χρωματιστά τακάκια με προδιαγραφές R90 για καθαρισμό της δισκόπλακας

Τα νέα τακάκια με τη χρωματιστή επίστρωση της Newfren καθαρίζουν και διορθώνουν την επιφάνεια των δίσκων, ενώ είναι διαθέσιμα σε διάφορους τύπους για κάθε χρήση.

Βαμμένη επίστρωση που απλώνεται πάνω από το υλικό τριβής

Η ιστορία της Ιταλικής Newfren ξεκινά το 1950, όταν ο Alessandro Barbero ξεκίνησε μια μικρή επιχείρηση αναγόμωσης μεταχειρισμένων σιαγώνων φρένων. Η εταιρεία δεν σταμάτησε από τότε να εξελίσσεται και να μεγαλώνει, ενώ σήμερα, έχοντας στα «πηδάλια» τον Valter Barbero, γιο του Alessandro, έχει εξελιχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές σιαγώνων και υλικών τριβής της Ευρώπης. Ο κατάλογος της εταιρείας περιλαμβάνει τακάκια και σιαγώνες φρένων, δίσκους συμπλέκτη, δισκόπλακες καθώς και σιαγώνες, ελατήρια και καμπάνες φυγοκεντρικού. Όλα κατασκευάζονται βάσει αυστηρών προδιαγραφών καλύπτοντας και ξεπερνώντας τα στάνταρ που θέτουν οι κατασκευαστές. Έτσι προσφέρουν αποτελεσματική και ασφαλή λειτουργία σε συνδυασμό με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Καθαρίζουν και λειαίνουν τους δίσκους

Η γκάμα της Newfren εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα, καινοτόμα προϊόντα και η πιο «φρέσκια» προσθήκη είναι μια ολοκαίνουργια σειρά με 6 μεταλλικά και 4 οργανικά τακάκια προδιαγραφών R90 που ξεχωρίζουν χάρη στη βαμμένη επίστρωση που απλώνεται πάνω από το υλικό τριβής. Η στρώση αυτή έχει διπλό ρόλο. Περιέχει ειδικά λειαντικά που αφαιρούν τα υπολείμματα από τα προηγούμενα τακάκια και διορθώνουν τις μικροατέλειες στην επιφάνεια των δίσκων. Επίσης κάνει εύκολη την αναγνώριση του σωστού τύπου για τον επαγγελματία, καθώς τα τακάκια με την κόκκινη επίστρωση προορίζονται για ασφάλτινη χρήση, τα πράσινα για εκτός δρόμου μοτοσυκλέτες και ATV και τα μπλε για scooter.

Κόκκινα για άσφαλτο

Κάθε μια από τις τρεις σειρές χωρίζεται σε υποκατηγορίες με διαφορετικά χαρακτηριστικά που ταιριάζουν σε συγκεκριμένες συνθήκες. Πιο συγκεκριμένα η σειρά Road περιλαμβάνει τακάκια αποκλειστικά για αγωνιστική χρήση, αλλά και για σπορ οδήγηση σε δρόμο ή πίστα που δεν χάνουν την απόδοσή τους λόγω υπερθέρμανσης. Επίσης, υπάρχουν τακάκια για τουριστική χρήση που δίνουν έμφαση στη σταθερή απόδοση σε στεγνό και βρεγμένο, ανεξάρτητα από τις  συνθήκες του οδοστρώματος και των θερμοκρασιών. Τέλος, η συγκεκριμένη σειρά με τα περιλαμβάνει και τακάκια με κόκκινη επίστρωση για μεγάλου κυβισμού cruiser και custom μοτοσυκλέτες με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Πράσινα για εκτός δρόμου

Στην κορυφή της σειρά Off Road βλέπουμε τακάκια για αγωνιστική χρήση σε μοτοσυκλέτες Motocross, Enduro και Rally που προσφέρουν αποτελεσματικό φρενάρισμα σε άμμο, λάσπη και  νερό, ενώ έχουν εξαιρετική αντοχή στην οξείδωση και τις υψηλές θερμοκρασίες. Επίσης, η «πράσινη» σειρά περιλαμβάνει τακάκια αποκλειστικά για χρήση σε ATV με υλικά τριβής σχεδιασμένα να καλύπτουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των τετράτροχων αυτών οχημάτων σε κάθε είδους έδαφος.


 

Συνέχεια του άρθρου >>>
ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΣ 15, 10442, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Ρωτήστε περισσότερα