net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

On Any Sunday: Το Επόμενο Κεφάλαιο!

Το κλασικό ντοκιμαντέρ «On Any Sunday» (1971) του Bruce Brown «συνεχίζεται» από τον γιο του σκηνοθέτη, Dana. Αν κρίνουμε από το teaser-τρέιλερ που ακολουθεί το αποτέλεσμα αναμένεται καθηλωτικό.

 
Πίσω από τη συνέχεια του γνωστού ντοκιμαντέρ-με πρωταγωνιστή, μεταξύ άλλων τον Steve McQueen- που είχε προταθεί και για βραβείο Oscar το 1971, «κρύβονται» η εταιρία παραγωγής της Red Bull και η Freeride Entertainment. Η δεύτερη μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα γνωστή, ωστόσο, οι εκπληκτικές παραγωγές της Red Bull μιλούν από μόνες τους για τη δουλειά που αναμένεται να έχει γίνει στο «On Any Sunday, The Next Chapter», όπως είναι η ονομασία του. 

Αγνωστος βέβαια δεν είναι ούτε ο Dana Brown, που σκηνοθετεί τη σύγχρονη εκδοχή του «On Any Sunday». Ο γιος του Bruce Brown έχει σκηνοθετήσει και τα «Dust to Glory» (2005)-φιλμ για τον διάσημο αμερικάνικο αγώνα Baja 1000-και Step into liquid (2003)-ανάλογο φιλμ για το surfing-και «μαθήτευσε» δίπλα στον πατέρα του. Όπως πριν από 40 και πλέον χρόνια, έτσι και τώρα ο Dana Brown θα προσπαθήσει να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το πνεύμα των αγώνων στη σύγχρονη εποχή ακολουθώντας τις ζωές διάσημων αναβατών από διαφορετικά είδη αγώνων αλλά και άλλων προσωπικοτήτων του χώρου. Η μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο εντοπίζεται φυσικά στην τεχνολογία αφού ο Dana έχει χρησιμοποιήσει την τελευταία λέξη στο συγκεκριμένο χώρο με τις κάμερες που έχουν χρησιμοποιηθεί να είναι τεχνολογίας «4Κ Ultra HD». Μεταξύ των πρωταγωνιστών στο νέο «On Any Sunday» είναι και οι Marc Marquez (αναβάτης-MotoGP), Roland Sands (σχεδιαστής), James Stewart (αναβάτης-AMA SX), Travis Pastrana (αναβάτης MX, freestyle), Robbie Maddison (αναβάτης MX, freestyle), Ashley Fiolek (αναβάτρια-ΑΜΑ WMX) και Carlin Dunne (αναβάτης-αγώνες δρόμου, νικητής στο Pikes Peak).

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ