net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το YZF-R1Μ φέρει τις υπέρ-προηγμένες ηλεκτρονικά ελεγχόμενες ημί-ενεργητικές αναρτήσεις ERS (Electronic Racing Suspension) της Ohlins.

R1M: Ηλεκτρονική αγωνιστική ανάρτηση από την Ohlins

Το YZF-R1Μ φέρει τις υπέρ-προηγμένες ηλεκτρονικά ελεγχόμενες ημί-ενεργητικές αναρτήσεις ERS (Electronic Racing Suspension) της Ohlins. Το ERS λαμβάνει στοιχεία από την μονάδα αισθητήρων IMU, αλλάζοντας τη λειτουργία των αναρτήσεων σε πραγματικό χρόνο(!), για βέλτιστη απόδοση σε όλες τις συνθήκες. Μέσα στα πλεονεκτήματα του συστήματος περιλαμβάνεται η αποφυγή της υπερβολικής βύθισης του πιρουνιού κατά την είσοδο στη στροφή, ο βελτιωμένος έλεγχος στη στροφή, και η καλύτερη πρόσφυση στις εξόδους των στροφών. 


Το ERS προσφέρει δύο κύριες επιλογές στον αναβάτη, όσον αφορά στη λειτουργία της ανάρτησης. Αυτόματη, και manual. Μέσα σε αυτές τις 2 επιλογές, προσφέρονται τρία διαφορετικά setup στην κάθε μία, δημιουργώντας συνολικά 6 διαφορετικά setup. Στο αυτόματο mode, δύο από τις επιλογές έχουν μια λειτουργία, που επιτρέπει στον αναβάτη να κάνει επιπλέον μικρό-ρυθμίσεις στη λειτουργία των αναρτήσεων, ώστε να τις φέρει ακριβώς στα μέτρα του, ή στα μέτρα μιας συγκεκριμένης πίστας / διαδρομής. Για καλύτερα χαρακτηριστικά απόσβεσης, το πιρούνι διαθέτει πλήρως διαχωρισμένες λειτουργίες, με την απόσβεση συμπίεσης να βρίσκεται στο αριστερό καλάμι, και την απόσβεση επαναφοράς στο δεξί. Το design του ERS επιτρέπει επίσης την ανεξάρτητη ρύθμιση των αποσβέσεων μπροστά και πίσω, με τις αρχικές ρυθμίσεις να γίνονται δίχως εργαλεία, χειροκίνητα.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ