Οδήγησε το επιβλητικό BMW R 18

Οδήγησε το επιβλητικό BMW R 18

Θέλεις να πάρεις μια γεύση από τον μεγαλύτερο boxer της BMW; Κλείσε άμεσα ένα αξέχαστο test ride.

Η BMW τάραξε τα νερά παρουσιάζοντας το επιβλητικό R 18 με ρετρό εμφάνιση που παραπέμπει σε μοντέλα άλλης εποχής. Η μοτοσυκλέτα δεν εντυπωσιάζει μόνο με την εμφάνιση, αλλά και με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της καθώς ο κινητήρας των 1.802 κυβικών είναι ο μεγαλύτερος που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε μοτοσυκλέτα της BMW. Αποδίδει 91 ίππους στις 4.750 στροφές και πάνω από 15,3 kgm ροπής διαθέσιμα από τις 2.000 έως τις 4.000 σ.α.λ.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »




Μη σας ξεγελά όμως η ρετρό εμφάνιση, καθώς πρόκειται για μια σύγχρονη μοτοσυκλέτα φορτωμένη με συστήματα τελευταίας τεχνολογίας καθώς ο αναβάτης έχει στην διάθεση του 3 riding modes με ονομασίες Rain, Roll και Rock, ενώ υπάρχει, Traction Control αλλά και ρύθμιση του φρένου κινητήρα. Παράλληλα, η R 18 εξοπλίζεται με σύστημα όπισθεν αλλά και υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφορικό δρόμο.



Στις αναρτήσεις, χρησιμοποιείται ένα τηλεσκοπικό πιρούνι 49 χιλιοστών εμπρός και ένα κεντρικά τοποθετημένο αμορτισέρ πίσω, με ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου. Η BMW εσκεμμένα δεν τοποθέτησε συστήματα ηλεκτρονικής ρύθμισης της ανάρτησης, προκειμένου να διατηρήσει όσο περισσότερο γίνεται τον αυθεντικό χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας. Οι διαδρομές της ανάρτησης εμπρός και πίσω ανέρχονται σε 120 και 90 χιλιοστά αντίστοιχα. Στα φρένα, χρησιμοποιούνται δύο δίσκοι εμπρός και ένας πίσω, με τετραπίστονες δαγκάνες, ενώ οι τροχοί είναι ακτινωτοί προσθέτοντας πόντους στην εμφάνιση.
 

Αν θέλεις να οδηγήσεις το εμβληματικό R 18 First Edition δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις με τη BMW Motorrad Παπανικολάου και να κλείσεις ένα αξέχαστο test ride. Ζήσε τη μοναδική εμπειρία οδήγησης του 1800άρη boxer και δες από πρώωτο χέρι τις δυνατότητες αυτής της μοναδικής cruiser.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κανελλοπούλου 53, Πάτρα
Τηλ.: 2610 462063
www.bmwpap.gr
Facebook Page

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »