Ο Tomac φαίνεται να ξεπέρασε τον τραυματισμό στον ώμο.

Αποτελέσματα αγώνα

Πρωτάθλημα αναβατών

Ο Tomac βρίσκει ρυθμό

Ο Eli Tomac είχε πτώση στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος, πριν δυο εβδομάδες και δεν είχε καταφέρει να αγωνιστεί από τότε, αλλά από τις δοκιμές ακόμα φάνηκε πολύ δυνατός και πήρε τελικά τη νίκη.

Οι αναβάτες του πρωταθλήματος Supercross επέστρεψαν στο Anaheim για έναν ξεχωριστό αγώνα με τρεις τελικούς. Στο πρώτο σκέλος, η διάρκεια του οποίου ήταν 8 λεπτά, ο Tomac δεν έκανε καλή εκκίνηση και τελικά τερμάτισε στην πέμπτη θέση, ενώ ο Cole Seely ήταν από την αρχή πρώτος και κάνοντας καλή διαχείριση της διαφοράς του πήρε τη νίκη. Δεύτερος τερμάτισε ο Justin Brayton της Honda, αφήνοντας πίσω του τον Blake Baggett.

Το δεύτερο σκέλος του αγώνα ήταν λίγο μεγαλύτερο, αφού η διάρκειά του ήταν 12 λεπτά και ο Tomac ήταν αποφασισμένος για τη νίκη. Πέρασε από νωρίς τον Brayton για να βρεθεί στην πρώτη θέση, αλλά αργότερα δέχθηκε πίεση από τον Seely. Ένα λάθος όμως, του τελευταίου λίγους γύρους πριν τον τερματισμό, επέτρεψε στον Tomac να πάρει τη νίκη. Ο Seely τελικά τερμάτισε δεύτερος, ενώ η τρίτη θέση πήγε στον Jason Anderson.

Στο 15λεπτο τρίτο σκέλος, ο Seely δεν έκανε καλή εκκίνηση και ο Tomac βρέθηκε ξανά να οδηγεί τον αγώνα. Λίγο πιο πίσω ήταν ο Anderson, ο οποίος κυνήγησε τον Tomac και τελικά τον πέρασε παίρνοντας τη νίκη. Τρίτος τερμάτισε ο Justin Brayton.

Έτσι, ο Tomac πήρε την πρώτη θέση σε αυτό τον τριπλό αγώνα και έφυγε από το Anaheim έχοντας συγκεντρώσει 26 βαθμούς. Η δεύτερη θέση πήγε στον Seely και το βάθρο συμπλήρωσε ο Anderson, ο  οποίος βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος οδηγών.