Τα ηλεκτρονικά επιτρέπουν πιο επιθετική οδήγηση.

Ο Stoner φαίνεται να το διασκεδάζει.

Αγωνιστικός χαρακτήρας με λιγότερη δύναμη

Ο Stoner δοκιμάζει την Panigale V4

Ο Casey Stoner δοκιμάζει τη νέα supersport μοτοσυκλέτα της Ducati με τον V4 κινητήρα και φαίνεται να το διασκεδάζει πολύ.

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής αρνείται να επιστρέψει στους αγώνες, αλλά παραμένει δοκιμαστής της Ducati, όχι μόνο για τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες, αλλά και τις παραγωγής, αφού ο φακός τον συνέλαβε να δοκιμάζει τη νέα V4 στη Βαλένθια. Φαίνεται να διασκεδάζει αρκετά και να πιέζει στο όριο. Ακούγεται ότι το πακέτο των ηλεκτρονικών, θα είναι εντελώς νέο και θα διαφέρει από αυτό που είχαν τα δικύλινδρα μοντέλα, επιτρέποντας πιο επιθετική οδήγηση.

Θα υπάρχει μεγάλη βελτίωση τόσο στην επιτάχυνση, όσο και στο φρενάρισμα, ενώ είναι πολύ πιθανό ο νέος κινητήρας να έχει συμμετάσχει στις δοκιμές εξέλιξης της ομάδας των MotoGP μαζί με την αγωνιστική μοτοσυκλέτα και οι μηχανικοί της να έχουν συμβάλει στην εξέλιξη του V4. Όλοι περιμένουν έναν αγωνιστικό κινητήρα για χρήση σε δημόσιο δρόμο. Ο Stoner δεν αποκαλύπτει τον ρόλο του στην εξέλιξη της νέας μοτοσυκλέτας, αλλά ακούγεται ότι οι εντυπώσεις του ήταν πολύ θετικές με τον κινητήρα να είναι εφάμιλλος με αγωνιστικό.

Πηγές αναφέρουν ότι η μοτοσυκλέτα είναι πιο εύκολη στο χειρισμό χάρη στο νέο πλαίσιο και τα ηλεκτρονικά. Η εταιρεία δεν αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες, αλλά δεν έχει αποκλείσει την δημιουργία και μιας αναβαθμισμένης έκδοσης της Panigale V4.