Θα κάνει την μεγάλη μεταγραφή ο Dani Pedrosa;

O Pedrosa στην ΚΤΜ!

Φήμες θέλουν τον Ισπανό που ανακοίνωσε την απόσυρσή του, να επιστρέφει του χρόνου στην δράση μέσω της ΚΤΜ. Τι ακριβώς θα κάνει;

Μετά τις δηλώσεις του Dani Pedrosa ότι θα αποσυρθεί από τους αγώνες στο τέλος του 2018, τα σενάρια γύρω από το μέλλον του ήταν πολλά, φαίνεται όμως να καταλήγουν σε ένα συγκεκριμένο: Ο Ισπανός θα μεταβεί στην ομάδα της KTM, όπου και θα εργαστεί ως δοκιμαστής.

Οι πληροφορίες έρχονται από αμερικανικά μέσα, τα οποία δηλώνουν «σίγουρα» πως ο Pedrosa έχει ήδη συμφωνήσει για την κίνησή του αυτή. Μάλιστα, στην εταιρεία θα συναντήσει ξανά έναν παλιό του συνεργάτη, τον Mike Leitner, ο οποίος έχει διατελέσει αρχηγός του crew του, στα paddocks των Moto GP.

Με αυτή την επικείμενη μεταγραφή λοιπόν, τόσο ο Dani Pedrosa θα μείνει εντός και κοντά στην δράση των Moto GP, όσο και η ΚΤΜ αποκτά έναν ακόμη άνθρωπο που έχει περάσει από την Honda, την οποία οι Αυστριακοί θεωρούν τον μεγάλο τους αντίπαλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Pedrosa, αν κάνει αυτή την κίνηση, θα μείνει έξω από κάθε πιθανότητα wildcard συμμετοχής σε αγώνα, όπως οι ίδιες πηγές της είδησης ισχυρίζονται. Τίποτα δεν είναι επίσημο ακόμη, οπότε περιμένουμε για περισσότερα.