Νέος εκθεσιακός χώρος για τη WheelnWater Technologies

Η καρδιά της ηλεκτροκίνησης χτυπά στο υπερσύγχρονο showroom της WheelnWater Technologies. Εσύ ακόμα να το επισκεφτείς;

Η WheelnWater Technologies αποτελείται από μια ομάδα νέων ανθρώπων με αγάπη και πάθος για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα και την οικολογική μετακίνηση. Θέλοντας να αναδείξουν τα οφέλη της διαθέτουν μια τεράστια γκάμα από υψηλής ποιότητας και τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα για στεριά και θάλασσα. Μοτοσυκλέτες, scooter, ποδήλατα, πατίνια, σανίδες θαλάσσης, υποβρύχια drone, επαγγελματικά δίκυκλα και τρίκυκλα σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις και να μάθεις κάθε λεπτομέρεια από το φιλικό και έμπειρο προσωπικό.

Με στόχο να προσφέρουν μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία στους πελάτες, η WheelnWater εγκαινίασε τον νέο εκθεσιακό της χώρο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί θα δεις όλα τα διαθέσιμα προϊόντα και ένας σύμβουλος ηλεκτροκίνησης θα σε βοηθήσει να επιλέξεις αυτό που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σου. Μάλιστα, για να έχεις ολοκληρωμένη εικόνα μπορείς να προγραμματίσεις ένα test ride με το όχημα που σε ενδιαφέρει. Μπορείς να κλείσεις ραντεβού για test ride τηλεφωνικά στο 210 3008853 ή στέλνοντας email στο info@wheelnwater.com.

Για την καλύτερη ενημέρωση των πελατών και την προώθηση της ηλεκτροκίνησης, η WheelnWater Technologies έχει δημιουργήσει και μια πολύ εύχρηστη ιστοσελίδα. Με ένα κλικ στο wheelnwater.com μπορείς να δεις όλη τη γκάμα προϊόντων και να αποκτήσεις αυτό που σε ενδιαφέρει από την άνεση του σπιτιού σου και πάντα με την εγγύηση της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Λεωφόρος Θεσσαλονίκης 24, Νέα Φιλαδέλφεια

Τηλ.: 210 3008853

Email: info@wheelnwater.com

www.wheelnwater.com