net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μμμ, μεγάλο τρίκυκλο, ή τετράτροχο μοντέλο από τη Yamaha, που θα αποκαλυφθεί το Σεπτέμβρη. ATV; Ή κάποιο υβριδικό street όχημα; Ίδωμεν.

Νέο μοντέλο Yamaha το Σεπτέμβριο

Με ένα teaser βίντεο λίγων δευτερολέπτων, με ελάχιστες λεπτομέρειες, η Yamaha αναφέρει πως "όλα θα ξεκαθαρίσουν το Σεπτέμβριο". Από ότι φαίνεται πάντως είτε πρόκειται για Hyper-ATV, είτε ακόμα και για Track Car!

 
Ο κινητήρας ακούγεται πραγματικά μπάσος και μάλλον όχι μονοκύλινδρος. Πολλά θα είναι τα κυβικά, από ότι διαβάζουμε μάλλον πάνω από 700, ίσως και πάνω από 1000. Το θέμα είναι βέβαια... ΤΙ θα είναι το "πράγμα";

Στην αρχή όλοι μίλησαν για νέο R6, όμως μετά από ολιγόλεπτη μελέτη στις "φλασιές" των λεπτομερειών, με κλου τις στιβαρές ζάντες από ATV, η υπόθεση απορρίφθηκε για χάρη ενός μεγάλου Sport ATV, ή ακόμα και ενός Track Car όπως το KTM X-Bow ή αντίστοιχου υβριδικού με τα Polaris Slingshot και Can Am Spyder οχήματα. Πάντως αν δεν δούμε κάποια διαρροή, ή κάποια ακόμη teaser, τα στοιχεία είναι ελάχιστα για να υποθέσουμε με ακρίβεια τι θα δούμε σε λίγους μήνες. Υπομονή.

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ