Triumph Street Scrambler 2021

Triumph Street Scrambler 2021

Triumph Street Scrambler Sandstorm Edition

Triumph Street Scrambler Sandstorm Edition

Νέo Triumph Street Scrambler 2021

Ανανέωση και για τα Street Scrambler της Triumph για το 2021, με συμμόρφωση στο Euro 5 αλλά και μία ακόμα Limited Edition για τους «ψαγμένους». Δείτε περισσότερα…

Η Triumph ανακοίνωσε την παρουσίαση των νέων Street Scrambler για το 2021, μαζί με μια ακόμα περιορισμένης παραγωγής έκδοση, την Street Scrambler Sandstorm. Οι αλλαγές στα μοντέλα αφορούν την συμμόρφωση με τις νέες προδιαγραφές ρύπων Euro 5 και μια ελαφρά στυλιστική αναβάθμιση. Ας δούμε αναλυτικά.
 
Ο κινητήρας των 900 κυβικών διατηρεί την πλήρη ισχύ του στους 65 ίππους και τα 8,2 kgm ροπής, ενώ το μοντέλο προσφέρεται φυσικά και με δυνατότητα περιορισμού της ισχύος στους 47,6 ίππους, για συμβατότητα με το δίπλωμα A2.
 
Σε επίπεδο στυλ και φινιρίσματος, το μοντέλο αποκτά νέα τμήματα και συγκεκριμένα, νέο πλευρικό κάλυμμα στο δεξί μέρος, νέες βάσεις μαρσπιέ και εμπρός προβολέα, νέο φινίρισμα στα σώματα ψεκασμού και σέλα από νέο υλικό επένδυσης. Παράλληλα, η μοτοσυκλέτα θα γίνει διαθέσιμη και με νέα χρώματα, τα οποία είναι πιο «σύγχρονα» σύμφωνα με την Triumph. Σε μηχανολογικό επίπεδο, η Street Scrambler παραμένει ίδια κατά τα άλλα.


 
Νέα είναι φυσικά η έκδοση Sandstorm της μοτοσυκλέτας, η οποία θα φτιαχτεί σε 775 αντίτυπα, φυσικά το καθένα με το ανάλογο πιστοποιητικό αυθεντικότητας. Το Street Scrambler Sandstorm διαφοροποιείται με μοναδικό για την περίσταση χρώμα και αξεσουάρ όπως ψηλό εμπρός φτερό, LED και νέα βάση πινακίδας πίσω, αλουμινένια ποδιά κινητήρα, νέα γρίλια εμπρός προβολέα και μαξιλαράκια για τα γόνατα στο ρεζερβουάρ καυσίμου.