Ο Carlin Dunne

Νεκρός ο Carlin Dunne στο Pikes Peak

Την χειρότερη δυνατή εξέλιξη είχε η συμμετοχή της Ducati στο Pikes Peak, με τον Cariln Dunne να χάνει την ζωή του στον αγώνα. Δείτε περισσότερα.

Δυστυχώς ο Carlin Dunne δεν είναι πια μαζί μας. Ο αγωνιζόμενος, που συμμετείχε στην ανάβαση του Pikes Peak με την Ducati, έχασε την ζωή του σε ατύχημα στον αγώνα, λίγο πριν την γραμμή τερματισμού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είναι τώρα διαθέσιμες, ο Dunne ήταν έτοιμος να ολοκληρώσει έναν γύρο ρεκόρ στην διάσημη ανάβαση, είχε μόλις περάσει την τελευταία στροφή, όταν ξαφνικά έπεσε σε οδική ανωμαλία με την Streetfighter V4 του, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της και να πέσει. Ο Dunne έπεσε μόλις 20 μέτρα πριν το τέλος του αγώνα, χωρίς να έχουν γίνει περισσότερα γνωστά.

Ο Dunne ήταν 36 ετών και είχε διατελέσει αγωνιζόμενος, stuntman αλλά και ηθοποιός. Είχε κατακτήσει συνολικά 4 νίκες και πιθανόν να όδευε για την 5η του. Είχε συγκεκριμένα κερδίσει, το 2011, 2012, 2013 και 2018, ενώ πέρσι κατάφερε και ρεκόρ ανάβασης στην σέλα μιας Mutlistrada 1260 Pikes Peak (9.59.102)

Τα λόγια είναι περιττά, σε κάθε τέτοια περίπτωση και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας, στην οικογένεια και στους οικείους του.